Virüs programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
Virüs programı
Merhaba arkadaşlar sizce hangi virüs programı daha iyi

• Beğen
Tepkiler: 1994aziz, fatih ün ve burak68

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Merhaba arkadaşlar sizce hangi virüs programı daha iyi

bana göre hiçbiri, çünkü ayakbağı olmaktan başka bir işe yaramıyorlar... Çook kişinin pcsinde olsun cebinde olsun antivirüs programı gördüm aktif olduğu halde virüsle yanyana çalışanınıda çok gördüm.. böyle bir saçmalık olamaz.. çünkü bunların yapacağı işi sadece regseeker ve winrar programı ile ben yapıyorum yaa...! :sopa:

Lion's Claw

Nod32 arkadaşım..Kullanmaya başlayınca nasıl bir gücün PC ni koruğunu göreceksin..Nod32 başkasını arama..

LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
ben bir ara nod32 kullandım bilgisayarda virüs var dedi pcniz tekrar başlatılıcak 3-2-1 dedi kapandı pc sonra açılınca pc taranıyor dedi 1 saat bekledim nerdeyse %0.0000001 bile olmadı bilgisayara format bile attırmadı nod32 bilemiyorum onu kullansammı başka önerebileceğiniz güzel virüs programı yokmu?

pearlfly

Üye
nod32 iyidir ama tabi antivrüs pprogramından da herşeyi beklememek lazım.. sonuçta antivirüs programı anti malware, anti aware programlar değil... sadece virüs temizler ddiğer uygulamalara bişi yapamazlar komple çözümlere yönelmekl lazım.. =) bitdefender'ınkomple bir koruması vardı.. onada bakabilrisniz.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
BitDefender veya Kaspersky 2009 öneririm

LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
kasperskayı kullanmam ikii saat işin yoksa *** bul aktif et

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
eger paran varsa gıt kaspersky tam surum al derım pcyı kasar amma tam bır koruma canavarı eger pc ozellıklerı ııyse tavsıye ederım

Uruloki

Uruloki

Üye
nod32 kasmaz orta korur norton internet security iyi korur az kasar kaspersky internet security 2009 çok kasıyo önce kendini korusun 3gb 3.ooghz ik sistemi kasıyosa kasıyo öldürdü beni kasper şimdi eset internet security kullanıyorum kasmıyo iyi koruyo bence mesala indirdiğin programda virüs,trojan vs var bağlantıyı kesiyo ve programı indiremiyosunuz bide hack forumlarına fazla girme bişi olmaz pcye

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bana göre hiçbiri, çünkü ayakbağı olmaktan başka bir işe yaramıyorlar... Çook kişinin pcsinde olsun cebinde olsun antivirüs programı gördüm aktif olduğu halde virüsle yanyana çalışanınıda çok gördüm.. böyle bir saçmalık olamaz.. çünkü bunların yapacağı işi sadece regseeker ve winrar programı ile ben yapıyorum yaa...! :sopa:
bana göre de böyle çünkü benim nod 32 2.7 programım vardı ben yedeklemeye kalmadan bir sürü viruslü windows dosyalarını sildi.ondan sonra bilgisayar çöktü.Formatı bile atamıyordum zorla attım.
http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...eme-programlari-ucretsiz-lisansiz-223904.html
bu virus programları bilgisayarı yavaşlatan virüsleri siliyor ve kasma da yapmıyor bilgisayarıda bozmuyor.Hemde ücretsiz.

LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar orjinal virüs programı buldum microsoftun program sadece 137kb ama tam bir canavar taraması 10dk sürüo geçen kendi keylogereimi laptopta yaptım flasa atip bu pcye taktim flash disk otamatik açılmıyo kendim hertürlü yolu deneyip açmaya çalışıpom açmıyor bile süper bişe

rahathayat

Üye
ben mcafee tam sürüm kullanıyorum tavsiye ederim

g_s1992

g_s1992

Üye
kaspersky evet makinayı kasıyo ben şimdi avast kullanıyom ama bakalım oda elbet açığı bulunca girer belli başlı sitelere giriyom her önüne çıkana girersen oo vay haline :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...