Violet Big Analog Clock by Enerden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tass_co1983

tass_co1983

Üye
anladım ofw ile avkon2 yi ;) şimdi romdan kastımız Z sürücüsü oluyor sanırım. sonuç olarak bu mif yada sis lerle widget skinlerini değiştiremiyor muyum? Yapabileceğim bir yolu yok mu? flashsız olsun, daha yeni attım. program kurmaktan ayarları yapmaktan inan sıkıldım...

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
anladım ofw ile avkon2 yi ;) şimdi romdan kastımız Z sürücüsü oluyor sanırım. sonuç olarak bu mif yada sis lerle widget skinlerini değiştiremiyor muyum? Yapabileceğim bir yolu yok mu? flashsız olsun, daha yeni attım. program kurmaktan ayarları yapmaktan inan sıkıldım...

evet değiştirebilirsin. Benim açtığım bir konu var. Mod bölümünde. www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html mobilim linki böyle verdim. Ama bi sorun olabilir seninki modifiye cfw olduğu için. Bu işleri pek bilmiyorsan şimdi kurcalama pc başında iken yardım ederim.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
evet değiştirebilirsin. Benim açtığım bir konu var. Mod bölümünde. www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/sorunsuz-pil-ve-sebeke-gostergesi-renk-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html mobilim linki böyle verdim. Ama bi sorun olabilir seninki modifiye cfw olduğu için. Bu işleri pek bilmiyorsan şimdi kurcalama pc başında iken yardım ederim.

Sen ne zaman müsait olursan ;)

konuyu inceledin. ilk olarak dll dosyalarını c ye attım. onda sıkıntı yok. yalnız z deki mif dosyalarının hepsini nasıl e ye atacağım? çok fazla dosya var ve tel den seçmek çok zamanımı alır. teli bilgisayara taktığımda da z sürücüsünü göremiyorum ki bu normal. bende system halt yani :vur

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Sen ne zaman müsait olursan ;)

konuyu inceledin. ilk olarak dll dosyalarını c ye attım. onda sıkıntı yok. yalnız z deki mif dosyalarının hepsini nasıl e ye atacağım? çok fazla dosya var ve tel den seçmek çok zamanımı alır. teli bilgisayara taktığımda da z sürücüsünü göremiyorum ki bu normal. bende system halt yani :vur
xplore programı varsa onunla çok basit

tass_co1983

tass_co1983

Üye
:D xplore ile z:\resource\app nin altındaki tüm mif dosylarını e:\resource\app nin altına kopyaladım. sonra sis olarak senin saati kurdum, restart attım ama değişen birşey olmadı. sanırım bir hata yapıyorum :vur

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
:D xplore ile z:\resource\app nin altındaki tüm mif dosylarını e:\resource\app nin altına kopyaladım. sonra sis olarak senin saati kurdum, restart attım ama değişen birşey olmadı. sanırım bir hata yapıyorum :vur

dostum big analog saati nereye kuruyorsun.Eğer pil ve şebeke rengi ile işin yoksa benim Modu sil

tass_co1983

tass_co1983

Üye
c ye ve e ye kurdum. modu sil derken dll dosylarından bahsediyorsun sanırım

tass_co1983

tass_co1983

Üye
şimdi z den kopyaladığım mif leri silecem? umarım öyle değil, karıştı e deki mif lerle. şimdi silersem e ye kurulu uygulamalarda sıkıntı olur. dll leri sildim bu arada

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
şimdi z den kopyaladığım mif leri silecem? umarım öyle değil, karıştı e deki mif lerle. şimdi silersem e ye kurulu uygulamalarda sıkıntı olur. dll leri sildim bu arada

:) hiç silme mifleri yanlışlıkla diğerlerini silebilirsin.

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
mif silme işi de tamam :aha: widget arayüzüne başka yapabileceğimiz birşey var mı enerden?

valla dostum seninki hem fp1 hem de modifiye ben hep orjinal belle kullandım diğerleri hakkında bir bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
tass_co1983

tass_co1983

Üye
teşekkür ederim, uğraştın benle ;) ben bunu modun paylaşıldığı yere yazayım, değiştiren nasıl değiştirmiş

- - - Eklendi - - -

Sonunda yaptım enerden. Senin verdiğin dll dosyası benim FP1 ile uyumlu değilmiş. Yapma yolu ise;

1. Z:\resource\app\*. mif leri c:\resource\app\ kopyalıyorsun.
2. Sonra dll dosyasını c:\sys\bin\ altına atıyor ve restart yapıyorsun.
dosyayı da upload ettim, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar yararlansın.

NOKIA 701 de denendi, FP1-112.10.1404 sürümlerinde çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Violonist

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim, uğraştın benle ;) ben bunu modun paylaşıldığı yere yazayım, değiştiren nasıl değiştirmiş

- - - Eklendi - - -

Sonunda yaptım enerden. Senin verdiğin dll dosyası benim FP1 ile uyumlu değilmiş. Yapma yolu ise;

1. Z:\resource\app\*. mif leri c:\resource\app\ kopyalıyorsun.
2. Sonra dll dosyasını c:\sys\bin\ altına atıyor ve restart yapıyorsun.
dosyayı da upload ettim, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar yararlansın.

NOKIA 701 de denendi, FP1-112.10.1404 sürümlerinde çalışıyor.

hmm demekki fp1 de c ye atacakmışsın. tmm halledebildiğine sevindim güle güle kullan. :naughty:
senin dosyayı benim konuya ekliyorum. arkadaşlar yararlansın

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
hem E hem de C için yapılabiliyor enerden. E için E:\resource\app ye mifler kopyalanacak ve dll dosyası e\sys\bin içine kopyalanacak.

• Beğen
Tepkiler: Violonist

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
hem E hem de C için yapılabiliyor enerden. E için E:\resource\app ye mifler kopyalanacak ve dll dosyası e\sys\bin içine kopyalanacak.

evet inceledim türkçeye çevirip paylaştım benim diğer konuda. teşekkürler

• Beğen
mhmzergn

mhmzergn

Üye
cok tesekkur ederim sizden bi ricam olacakti tercih ve annadaki mesaj bildirim widgetlerininde linklerini rica etsem

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim sizden bi ricam olacakti tercih ve annadaki mesaj bildirim widgetlerininde linklerini rica etsem

Profil ve bildirimler widgeti dostum

yutkun

yutkun

Üye
gercekten kaliteli paylaşım eline emegine saglık teşekkürker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt