anladım ofw ile avkon2 yişimdi romdan kastımız Z sürücüsü oluyor sanırım. sonuç olarak bu mif yada sis lerle widget skinlerini değiştiremiyor muyum? Yapabileceğim bir yolu yok mu? flashsız olsun, daha yeni attım. program kurmaktan ayarları yapmaktan inan sıkıldım...
evet değiştirebilirsin. Benim açtığım bir konu var. Mod bölümünde. www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/sorunsuz-pil-ve-sebeke-gostergesi-renk-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html mobilim linki böyle verdim. Ama bi sorun olabilir seninki modifiye cfw olduğu için. Bu işleri pek bilmiyorsan şimdi kurcalama pc başında iken yardım ederim.

xplore programı varsa onunla çok basitSen ne zaman müsait olursan
konuyu inceledin. ilk olarak dll dosyalarını c ye attım. onda sıkıntı yok. yalnız z deki mif dosyalarının hepsini nasıl e ye atacağım? çok fazla dosya var ve tel den seçmek çok zamanımı alır. teli bilgisayara taktığımda da z sürücüsünü göremiyorum ki bu normal. bende system halt yani![]()
xplore ile z:\resource\app nin altındaki tüm mif dosylarını e:\resource\app nin altına kopyaladım. sonra sis olarak senin saati kurdum, restart attım ama değişen birşey olmadı. sanırım bir hata yapıyorum
![]()
c ye ve e ye kurdum. modu sil derken dll dosylarından bahsediyorsun sanırım
şimdi z den kopyaladığım mif leri silecem? umarım öyle değil, karıştı e deki mif lerle. şimdi silersem e ye kurulu uygulamalarda sıkıntı olur. dll leri sildim bu arada
hiç silme mifleri yanlışlıkla diğerlerini silebilirsin.hiç silme mifleri yanlışlıkla diğerlerini silebilirsin.
widget arayüzüne başka yapabileceğimiz birşey var mı enerden?mif silme işi de tamamwidget arayüzüne başka yapabileceğimiz birşey var mı enerden?
teşekkür ederim, uğraştın benleben bunu modun paylaşıldığı yere yazayım, değiştiren nasıl değiştirmiş
- - - Eklendi - - -
Sonunda yaptım enerden. Senin verdiğin dll dosyası benim FP1 ile uyumlu değilmiş. Yapma yolu ise;
1. Z:\resource\app\*. mif leri c:\resource\app\ kopyalıyorsun.
2. Sonra dll dosyasını c:\sys\bin\ altına atıyor ve restart yapıyorsun.
dosyayı da upload ettim, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar yararlansın.
NOKIA 701 de denendi, FP1-112.10.1404 sürümlerinde çalışıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hem E hem de C için yapılabiliyor enerden. E için E:\resource\app ye mifler kopyalanacak ve dll dosyası e\sys\bin içine kopyalanacak.
cok tesekkur ederim sizden bi ricam olacakti tercih ve annadaki mesaj bildirim widgetlerininde linklerini rica etsem
Profil ve bildirimler widgeti dostum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız