Violet Big Analog Clock by Enerden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Violet Big Analog Clock by Enerden
Yeni tasarım arkadaşlar. Umarım beğenirsiniz. Mif ve sis mevcuttur.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: koray777, rüzgar77, yutkun ve 3 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
eline sağlık :spr

kaavkw

Üye
Teşekkürler! ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

tempestshine

tempestshine

Üye
Telefona indirdim.Ama rardan çıkaramadım.Yükleme kaynaklı sorun çıkarma başarısız diyor :hmmm

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Telefona indirdim.Ama rardan çıkaramadım.Yükleme kaynaklı sorun çıkarma başarısız diyor :hmmm

şimdi denedim xplore 1.51 sürümüyle hiç bir sorun göremedim. Istersen farklı bir sürüm dene ya da pc den yap

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Sarılı olanı beğendim.Eline sağlık :)

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
:tşk:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
peki şöyle sorayım senin flasladığın modifiye cfw de big analog clcok kendi içerisinde mevcut mu geliyor.

aynen. yükleme klasörü farklı diye düşünüyorum. mif olarak atayım dedim ama klasörün adresini bilmiyorum

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
dostum eğer cfw nin içine gömülüyse aynı avkon 2 dosyasını hafıza kartından tanıttığımız gibi onu da tel hafızasında olduğu için değiştiremiyor olabilirsin.
en iyisi ofw kullan

tass_co1983

tass_co1983

Üye
dostum eğer cfw nin içine gömülüyse aynı avkon 2 dosyasını hafıza kartından tanıttığımız gibi onu da tel hafızasında olduğu için değiştiremiyor olabilirsin.
en iyisi ofw kullan

fransız kaldım :) fazla anlamıyorum bu olaydan. bir hacklemeyi öğrendim (Norton), birde flash atmayı. ofw nedir? avkon 2 nedir? ne gerek vardı hafıza kartından tanıttık :D

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
fransız kaldım :) fazla anlamıyorum bu olaydan. bir hacklemeyi öğrendim (Norton), birde flash atmayı. ofw nedir? avkon 2 nedir? ne gerek vardı hafıza kartından tanıttık :D

:D ofw (official firmware) orjinal firmware. avkon2 ise pil, şebeke gibi bildirimlerin rengini ve şeklini değiştirmeye yarar. Normalde Sistemde yani telin rom diskinde olduğu için müdahale edemiyoruz. Müdahale edebilmek için hafıza kartına aktarıyoruz. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt