Vimeo'ya DNS ile giriş nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vimeo'ya DNS ile giriş nasıl yapılır?
Erişimi engellenen Vimeo'ya DNS ile nasıl gireceğinizi ve girmek için DNS ayarlarını nasıl değiştirmeniz gerektiğini merak ediyorsanız, bu yazımızda tamda size göre. Vimeo adlı siteye Türkiye’den erişim engellendi. Erişim engelini kaldırmak için en çok bilinen yol olan DNS yöntemini sizlere aktaracağız. DNS değiştirme yoluyla yasaklı tüm sitelere girebilirsiniz.

Aşağıdaki resimden de göreceğiniz üzere DNS adreslerini 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 olarak ayarladığınız taktirde bu siteye giriş yapabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
demekki engelleme falan filan palavra millet kesin bir yolunu buluyor

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Aynen.

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
8.8.8.8 - 8.8.4.4 Google Dns yide deneyebilirsiniz

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
şu an itibari ile erişim engeli kalkmıştır dns ayarlarınızla oynamanıza lüzum yok

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İphone da uygulası aktif ve şuan video yüklüyorum nasıl engellendi

ceza1989

Üye
yaw bu kadar uğraşmaya değmez program indirmeden hiç uğraşmadan ben ktunnel ile giriyorum bunla

Dubaraci

Üye
Dns değiştirmeye gerek duymadan ktunnel aracılığı ile giriş yapmanız mümkün. Yasaklanmış sitelere proxy araçları ile bağlanmak yerine online bir şekilde kullanabileceğiniz servisler mevcut.

kralinq

Üye
Arkadaşlar son yasaklardan sonra şu servisi olan adresini kullanıyorum gayet iyi öneririm.

canlitve

Üye
vimeo girmek bu kadar zor mu ya devlet artık dns adreslerini çok engelliyor o yüzden bir çok kişi girişlerde sorun yaşıyor ben şahsen i kullanıyorum dns ile uğaşmaya değmez