Vidget şeklinde video oynatıcı arıyorum yada s3 ünkine benzer bir video oynatıcı yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lionn38

lionn38

Üye
    Konu Sahibi
Vidget şeklinde video oynatıcı arıyorum yada s3 ünkine benzer bir video oynatıcı yardım lütfen
Arkadaşlar müzikçalarlar gibi ana ekranda vidgeti olan medya oynatıcı varmı bildiğiniz. Yani ana ekrandayken video oynatıcısına girmeden direk ana ekrandan video izlemek için. Yada s3 teki gibi video ekranını haricen kullanabileceğimiz bir uygulama. Şimdiden teşekürler.

enes122

enes122

Üye
Play store de Stick it pop up player var sürümünü bulup yüklersen işini görür bu arada telefonun ne

lionn38

lionn38

Üye
    Konu Sahibi
Play store de Stick it pop up player var sürümünü bulup yüklersen işini görür bu arada telefonun ne
Dostum telefon s2 dediğin uygulamaya bir bakayım sağolasın.

Dostum araştırdım. Dediğin programı da yükledim birde süper video diye bir program buldum. Söylediğin programla aynı işi görüyor sanki super video nun penceresi daha iyi gibi. Yardımların için teşekürler.

enes122

enes122

Üye
Dostum telefon s2 dediğin uygulamaya bir bakayım sağolasın.

Dostum araştırdım. Dediğin programı da yükledim birde süper video diye bir program buldum. Ücretsiz. Söylediğin programla aynı işi görüyor sanki super video nun penceresi daha iyi gibi. Yardımların için teşekürler.

Rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt