uribaju
Üye
-
Konu Sahibi
-
kusura bakmayında hangi cihaz olursa olsun sen onu asfalta düşürürsen zaten kırılma olasılığı %90 dır Eğer birz şansın varsa telefon düşerken hafada takla atıp cam ekran üstte kalacak şekilde düşer ozaman alt taraf kırılır veya çizilir biz burda düşme ile kırılma durumunu anlatmıyoruz ben burda camın sağlam olmasından bahsediyorum..
ya çelik kasada olsa aynı sen telefonu 3.kattan aşağı at bakalım ne oluyo farketmez yine parçalanır bu sonuçta beton değil telefon ama kısa mesafe düşüşlerinde c7 gibi çelik kasalı telefonların avantajı var tabi yok değil diğer telefonlara göre şanslı bu konudaçelik kasa zaten kardeşim kırılma olasılığı %90 olamaz ekranın sağlamlığı konusunda duğru söylüyorsun ama genede çiziliyor
ya çelik kasada olsa aynı sen telefonu 3.kattan aşağı at bakalım ne oluyo farketmez yine parçalanır bu sonuçta beton değil telefon ama küçük mesafelerde c7 gibi çelik kasalı telefonların avantajı var tabi yok değil diğer telefonlara göre şanslı bu konuda
sen 3. kattan atmış gibi konuşuyorsun ?????????
ben kendi n8'im de denemeye korkuyorum, bastırmadan yaptım bişe olmadı ama bastırmaya tırsıyorum
İnsan beyni bunu anlayabilir zaten atmama ne gerek var? 3.kattan beton bile atsan parçalanma ihtimali var yani kafanda canlandır mantıklı geliyormu sana?Ben atmadım atsam parçalanırdı zaten telefon bu sonuçtasen 3. kattan atmış gibi konuşuyorsun ?????????
----------Eklendi @ 10:44:38 ---------- Yazıldı @ 10:44:13 ----------
ammada atıyorsun yaniii
----------Eklendi @ 10:45:36 ---------- Yazıldı @ 10:44:38 ----------
haydi bastır
bastır bastır bişey olmaz
İnsan beyni bunu anlayabilir zaten atmama ne gerek var? 3.kattan beton bile atsan parçalanma ihtimali var yani kafanda canlandır mantıklı geliyormu sana?Ben atmadım atsam parçalanırdı zaten telefon bu sonuçta
Ya insanlık hali hiç mi kimsenin başına gelmedi sanıyorsun?Ben burda telefonu 3.kattan aşağı bırakın demiyorum zaten olduda düştü diyorum yani beyninde canlandır diyorum..Balkonda fotoğraf çekerken düşme ihtimali olamazmı yanikardeşim o telefonu 3. kattan düşüren kişi ya gerizekalıdır yada inşaat işçisi felan gerizekalıysa öyle bi telefonla işi ne inşaat işçisiyse onunda öyle bi telefonla işi ne ewğer öyle bi telefonu varsa inşaatta işi ne
Ya insanlık hali hiç mi kimsenin başına gelmedi sanıyorsun?Ben burda telefonu 3.kattan aşağı bırakın demiyorum zaten olduda düştü diyorum yani beyninde canlandır diyorum..Balkonda fotoğraf çekerken düşme ihtimali olamazmı yani
Ya sen takıldın bence oraya ben örnek verdim 3.kat olur 5.kat olur nedense takıldın sen orayakardeşim sen 3. kattamı oturuyorsun
takmışsın bi 3. kat, balkon............
Ya sen takıldın bence oraya ben örnek verdim 3.kat olur 5.kat olur nedense takıldın sen orayaÇok yüksek bir mesafeden herhangi bir cihazın yere düşmesinde parçalanmasından bahsediyorum..Hadi buna itiraz et
Maxicep bağımlılığından kaynaklanıyor herhalde buda bir nevi bağımlılık
Sorunları var onun uğraşmaya değmez dostum.
Maxicep bağımlılığından kaynaklanıyor herhalde buda bir nevi bağımlılık
sorunları var onun uğraşmaya değmez dostum.
eyvahevet buna katılıyorum
----------Eklendi @ 11:22:00 ---------- Yazıldı @ 11:18:57 ----------
evet evet psikoloğa gittim toplam 20 seansa 3000 dolar istedi psikolojim dahada bozuldu
eyvah: git kendine çay koy hehe:
hayır kendine KOYkoydum sanada koyyummu
hayır kendine KOY
arkadaşım senin yaş kaç harbiden aynı küçük kardeşim gibisin hekoydum bile
düşünsene bu sitede ilk çayı ben koydum patladı gitti
ya gcen biris c7 pert diordu c7 ekrani krildi parcalandi flan diyen vardi bunlar fake beyler
arkadaşım senin yaş kaç harbiden aynı küçük kardeşim gibisin he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?