Videolarda Filmlerde Donma Yapmayan Video Oynatici Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Videolarda Filmlerde Donma Yapmayan Video Oynatici Önerileri
Telefonum Nokia E5 Videolarda Filmlerde Donma Yapmayan Video Oynatici varmi core player kullaniyorum hizli gecisli savas gibi videolarda donma yapiyo bildiğiniz donmayan player varmi tesekkurler :)

ismail010

Üye
yok :) ya donar yadda ses kayar :)

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
benim e63'te youtube videoları(360x640)bile donuyor.

place3461

place3461

Üye
deneyerek en iyisini bulabilirsin dedim hala burda yorumlarla uğraşıyorsun:)

sanerko

Üye
kardes 320x240 hd video indir zaycu.ru mobil icin cam gibi video izle butun video playerler oynatir smart movie bile

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
deneyerek en iyisini bulabilirsin dedim hala burda yorumlarla uğraşıyorsun:)

maxicepteki hepsini indirdim bi tane çalisan yok nerdeyse hepsi videolari görmüyor trial versiyonlar not supported hatasi ses var görüntü yok falan filan bi core player sorunsuz ama donuyo :( maxicepte proğramlar hep ölü bilen doğru düzgün çalisan denenmis proğram ariyorum bilen paylassin lütfen

sanerko

Üye
rushplayer

place3461

place3461

Üye
maxicepteki hepsini indirdim bi tane çalisan yok nerdeyse hepsi videolari görmüyor trial versiyonlar not supported hatasi ses var görüntü yok falan filan bi core player sorunsuz ama donuyo :( maxicepte proğramlar hep ölü bilen doğru düzgün çalisan denenmis proğram ariyorum bilen paylassin lütfen

hangi core playerı indirdin sana düzenlenmiş core playerı indirmeni öneririm

deforze

deforze

Üye
arkadaşım bende nokia e5 kullanıyorum bir kere elindeki cihazın görüntü kalitesine bak 256.000 renk pixel i düşük baya milyon bile değil 2011 de çıkan bu telefona bu pixel i nasıl koymuşlar anlamadım ama şunu öneriririm sana filmleri filan mp4 e çevir çözünürlüğü 320x240 olsun HD zannedersin izlerken zaten real player açıyor 320x240 mp4 formatını hiç durmadan ben bu yöntemle spartacus 1.sezon u telefonda alt yazılı izledim alt yazılar baya netti donma yoktu görüntü kalitesi baya iyiydi

sanerko

Üye
zaycu.ru hd mp4 video sitesi

place3461

place3461

Üye
fullfilm.mobi de mp4 formatı indirme linkleri de var çeviriye gerek yok

---------- Eklendi @ 23:18:37 ---------- Yazıldı @ 23:16:53 ----------

zaycu.ru hd mp4 video sitesi

bu siteden kimse bir şey anlamaz:)

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
hangi core playerı indirdin sana düzenlenmiş core playerı indirmeni öneririm

core player denedim yine sonuç negatif donmaya devam konusmalarda donma yok adamlar kavga edince hic birsey anlamiyosun ne oldugu belli değil kim kimi vuruyo anlamiyom lütfen yardim edin varmi böyle donmayan player

efsane717171

Üye
ucplayer denemediysen onu da dene derim ancak pek umutlu değilim

place3461

place3461

Üye
core player denedim yine sonuç negatif donmaya devam konusmalarda donma yok adamlar kavga edince hic birsey anlamiyosun ne oldugu belli değil kim kimi vuruyo anlamiyom lütfen yardim edin varmi böyle donmayan player

demek ki telefonun core playerı kaldırmıyor yapacak bir şey yok

sanerko

Üye
kardes core playeri telefon kaldirmaz olurmu arkadasin video carpisi buyuk ondan oynatmada zorlaniyor

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
kardes core playeri telefon kaldirmaz olurmu arkadasin video carpisi buyuk ondan oynatmada zorlaniyor

aynen 75mb lik film parçasi oynatiyorum ondanmi oluyor?

---------- Eklendi @ 11:05:38 ---------- Yazıldı @ 11:00:03 ----------

coreplayer: Donma Yapiyor Ses Yerinde
Ucplayer: Donma Yapmiyor Ses Geride
Rushplayer: Donma Yerine 1 saniye Görûntüyü atliyor ses ise yarim saniye ilerde

Diğer oynaticilar videoyu Oynatamiyor Yada Görmüyor Çikardigim Sonuç bu
Donma yapmayan arkadaslarimiz Donma yapmamasi Için Ayarlarini Bilen Varsa Yazabilirmi..?

place3461

place3461

Üye
kaldırmayı o manada söylemek istemedim her telefonda core player aynı performansı göstermez bunu arkadaşa zaten söylemiştim misal bende 50mb kadar ki videolarda hiçbir sıkıntı çıkmıyor donmuyor ses ve görüntü aheng içinde gidiyor ama eğer film parti 50 in üzerindeyse kimi partlarda sorun çıkarıp kimi partlarda da sıkıntı çıkarmıyor.Bunun nedeni film partini pikseliyle ilgili olabilir kimilerinde 320 460 oluyor bu gibi videolar telefonu zorluyor...Ama kimi telefonlarda ise 20 mb bile çok rahatlıkla oynatacağı videoyu oynatamıyor ..donma kimi partlarda olması normal ama her partta oluyorsa bu kesinlikle telefonun performansıyla alakalıdır