yokya donar yadda ses kayar
![]()

deneyerek en iyisini bulabilirsin dedim hala burda yorumlarla uğraşıyorsun![]()
maxicepte proğramlar hep ölü bilen doğru düzgün çalisan denenmis proğram ariyorum bilen paylassin lütfenmaxicepteki hepsini indirdim bi tane çalisan yok nerdeyse hepsi videolari görmüyor trial versiyonlar not supported hatasi ses var görüntü yok falan filan bi core player sorunsuz ama donuyomaxicepte proğramlar hep ölü bilen doğru düzgün çalisan denenmis proğram ariyorum bilen paylassin lütfen
zaycu.ru hd mp4 video sitesi

hangi core playerı indirdin sana düzenlenmiş core playerı indirmeni öneririm
ucplayer denemediysen onu da dene derim ancak pek umutlu değilim

görüntü geride ses ilerde...![]()
core player denedim yine sonuç negatif donmaya devam konusmalarda donma yok adamlar kavga edince hic birsey anlamiyosun ne oldugu belli değil kim kimi vuruyo anlamiyom lütfen yardim edin varmi böyle donmayan player
kardes core playeri telefon kaldirmaz olurmu arkadasin video carpisi buyuk ondan oynatmada zorlaniyor
kaldırmayı o manada söylemek istemedim her telefonda core player aynı performansı göstermez bunu arkadaşa zaten söylemiştim misal bende 50mb kadar ki videolarda hiçbir sıkıntı çıkmıyor donmuyor ses ve görüntü aheng içinde gidiyor ama eğer film parti 50 in üzerindeyse kimi partlarda sorun çıkarıp kimi partlarda da sıkıntı çıkarmıyor.Bunun nedeni film partini pikseliyle ilgili olabilir kimilerinde 320 460 oluyor bu gibi videolar telefonu zorluyor...Ama kimi telefonlarda ise 20 mb bile çok rahatlıkla oynatacağı videoyu oynatamıyor ..donma kimi partlarda olması normal ama her partta oluyorsa bu kesinlikle telefonun performansıyla alakalıdırkardes core playeri telefon kaldirmaz olurmu arkadasin video carpisi buyuk ondan oynatmada zorlaniyor