Video ve resim mod 8 mp fp2 sorun çözüldü 2 in 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
Video ve resim mod 8 mp fp2 sorun çözüldü 2 in 1
merhaba arkadaslar daha önce yayınladığım video ve resim de iyileştirme yapan yama 8 megapixellik fp2 cihazlar için sorun olmustu video kaydında düzeltme olurken resimi boyutunda ingirgeme yapıyordu simdi o modu kendim 8 megapixele uyarladım ve cihazda denedim sorunsuz resim kalitesinde düzeltme yaptı zaten
video kaydı değerleri


eski yeni
95/sn 126/sn
4100 4216//sn
4196 4196 sn

vaktim olmadığı için indirme linki veremiyorum altta verdiğim spoilerdeki değerleri masaüstünüzde yeni bir not defteri açın ve kopyala yapıstır yapın dosyanın adını 10282EDC olarak değiştirin x ploler yada baska bir dosya yöneticisiyle c - private-10202be9 klasörüne kopyalayın 1 kez kapatın açın cihazı . bu kadar..sadece 8 mp olan fp2 cihaz sahipleri denesin kendim yaptım simdi n86 da sonuc olumlu pc ye atıp vidoları izledim modlamadan önce ve modladıktan sonra fark var .. kolay gelsin.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


silentwolf

silentwolf

Üye
bende düşük pixellileri yükseltiyor sandım :)
 

predator1987

Üye
Bu konu sacma bi kere, neden çünkü zaten 8mp kameralı bi telefona yama yapmaya gerek yok bize dusuk cozunurluktekı bır telefonun kamera kalıtesını yukseltmek lazım ki bu imkansız birşey, yıne de paylasıp emek harcamıssın tesekkur ederız arkadas saol.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt