Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberVideo Tuner Windows Phone Mağazada
Sponsorlu Bağlantılar
Murat Alper
Moderator
SLH.55
Üye
habbuj
Üye
Bende de daha uygulamaya girmeden atıyor. L925. Güncelleme gelip düzeltilir inşallah.
serinaga
Üye
Teşekkürler paylaşım için ...
suyunsesi
Üye
Daha önce @4MaGuS arkadaşımızın önerisiyle yüklemiştim. Uygulama benim telefonda güzel çalıştı. Hatta ters çektiğiniz videoyu döndürebilen tek uygulama bu, yanlış bilmiyorsam.
Daha önce @4MaGuS arkadaşımızın önerisiyle yüklemiştim. Uygulama benim telefonda güzel çalıştı. Hatta ters çektiğiniz videoyu döndürebilen tek uygulama bu, yanlış bilmiyorsam.
güzel şeyler var bu programda birde şey eklense güzel olurdu bir kaç video ekleyip birleştime aralardan istediğiniz kısımları kesme alta müzik ekleme falan aslında buna benzer şeyler var ama hepsi tek programın içerisinde olursa daha kullanışlı olur
son yazılan mesajın senden olduğunu görünce kesin "haber için teşekkürler" yazmıştır dedim ve yanılmamışım
Esendağlı
Üye
Çok güzel bir program,teşekkürler.
serinaga
Üye
Hoppaaaa uygulama açılırken atıyor, L820. Çözüm var mı acaba ? Dili ABD yaptım, soft reset dahi olmadı, hatta uygulamayı önce SD karta yüklemiştim, silip tekrar telefon hafızasına kurdum maalesef olmadı ...
Geçmişten Gönderildi ...
skynet
Üye
Telefonmu seçiyor bu uygulama bende sorun yok açılıyor
kamuraN021
Üye
ilk yüklediğimde sorun yoktu
şimdi ne olduysa atıyor
skynet
Üye
Glance ekranını bozuyor diye silmiştim az önce yine yükledim sorunsuz çalışıyor atma falanda olmadı