Android Ekran Video Kaydetme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android Ekran Video Kaydetme
Akıllı telefonların vazgeçilmez özelliklerinden bir tanesi olan ekran görüntüsü alma özelliğinin yanı sıra birçok kullanıcı ekran video kaydetme özelliğini de kullanmak istiyor. Android ekran video kaydetme özelliğini bazı akıllı telefon üreticileri cihazlarında yer verdikleri özelleştirilmiş arayüz içerisinde sunuyor olsa da çoğu firma ne yazık ki bu özelliği direkt olarak işletim sistemi ile beraber kullanıcılara sunmuyor.

Android Ekran Video Kaydı Alma

Eğer sizin kullandığınız cihazda da varsayılan olarak ekran video kaydı özelliği bulunmuyorsa bu gibi durumlarda 3. parti uygulamalar kullanmanız gerekiyor. Ne yazık ki Google Play mağazasında yer alan birçok ekran video kaydı alan uygulama root izni istiyor. Bu sebeple birçok kişi root iznine sahip olmadığı için böyle uygulamaları kullanamıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Neyse ki bazı mobil uygulama geliştiricileri root izni olmadan Android video kaydı alma işlemini gerçekleştirebilen uygulamaları piyasaya sürmüş ve birçok kullanıcının ihtiyacına yanıt vermiş. Bu yazımda sizlere rootsuz Android ekran video kaydı alma için neler yapabilirsiniz onu kısaca anlatacağım. Google Play üzerinde son zamanlarda çok sayıda rootsuz video kaydı alan uygulama çıkmış olsa da bunlar arasında en popüler olanı kuşku yok ki Du Recorder uygulamasıdır. Du Recorder uygulamasını indirmek için tıklayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamayı indirdikten sonra çalıştırın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir uyarı gelecektir. Uygulamanın istediği izinleri vererek uygulamanın ana sayfasına giriş yapın. Türkçe dil desteğine sahip olduğu için uygulamanın kullanması son derece kolaydır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulama açıldıktan sonra aşağıdaki gibi bir ana menü gelecektir. Burada yer alan kayıt butonuna basarak hemen ekran video kaydı almaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın içinde yer alan dahili editörler sayesinde çekmiş olduğunuz video kaydını basit işlemler ile düzenleyebilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Bülent872
Bülent872

Bülent872

Üye
Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt