Video Programları ve Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatrader10

Üye
    Konu Sahibi
Video Programları ve Sorunlar
Öncelikle merhaba..

Ben internetten indirdiğim mp4 formatlı videoları izlemek istiyorum. Ama telefonum açmıyor(nokia 5800).Bazı mp4 'leri açıyor bazılarını açmıyor bu sorunu hala çözemedim ama neyse.
sorun şu, bu mp4formatlı dosyaları tek Julyplayer açıyor. O da kesik kesik gösteriyor. Bunun çözümü yok anladık da abi hiç mi başka program yok? 4aydır program arıyorum yok hiç. Smart movie , guyu , UC player var. Fakat ;
1)Smart movie , avi açıyor mp4 açmıyor. Ya da ben yapamadım.
2) guyu başlı başına bi sorun, signed olduğunda, süresi geçmiş sertifika diyor.
3) UC player.. UC player herkes tavsiye ediyor fakat signed yüklediğimde şu sorunu söylüyor,
Sertifika hatası: Uygulama sağlacısıyla görüşün. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Allah rızası için yardım edin :( delirecem artık..

Son olarak telefon hackli değildir ,yapmayı da düşünmüyorum. orjinal hali güzel. signed program varsa lütfen yardım edin.
Şimdiden Teşekkürler.İyi forumlar..

yilmazcanki

Üye
Dostum telefonunu hacklemekten baska caren yok

----------Eklendi @ 22:23:09 ---------- Yazıldı @ 22:21:58 ----------

Hem ben n97 ye uc player yükledim oda kesik kesik oynatiyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
s60v5ten hayır yok en iisi s 3 almak c6 01 olabilir mesela

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Teşekkürler :D

fatrader10

Üye
    Konu Sahibi
Bence symbian'dan fayda yok.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
ben hack takılmam diyorsan 2 dk hackle yükliceğin programıda yükle sonra hack i kaldır.d

crazyworm

Üye
bendede 5800 var aynı sorun vardı olay surda bitiyo total video converterdaki mp4 seceneğini kullan bazı programlarla cevirdiğim yada direk mp4 olarak indirdiğim videolar bendede acmıyordu denedim bu açmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt