fatrader10
Üye
Video Programları ve Sorunlar
Öncelikle merhaba..
Ben internetten indirdiğim mp4 formatlı videoları izlemek istiyorum. Ama telefonum açmıyor(nokia 5800).Bazı mp4 'leri açıyor bazılarını açmıyor bu sorunu hala çözemedim ama neyse.
sorun şu, bu mp4formatlı dosyaları tek Julyplayer açıyor. O da kesik kesik gösteriyor. Bunun çözümü yok anladık da abi hiç mi başka program yok? 4aydır program arıyorum yok hiç. Smart movie , guyu , UC player var. Fakat ;
1)Smart movie , avi açıyor mp4 açmıyor. Ya da ben yapamadım.
2) guyu başlı başına bi sorun, signed olduğunda, süresi geçmiş sertifika diyor.
3) UC player.. UC player herkes tavsiye ediyor fakat signed yüklediğimde şu sorunu söylüyor,
Sertifika hatası: Uygulama sağlacısıyla görüşün. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Allah rızası için yardım edin
delirecem artık..
Son olarak telefon hackli değildir ,yapmayı da düşünmüyorum. orjinal hali güzel. signed program varsa lütfen yardım edin.
Şimdiden Teşekkürler.İyi forumlar..
Ben internetten indirdiğim mp4 formatlı videoları izlemek istiyorum. Ama telefonum açmıyor(nokia 5800).Bazı mp4 'leri açıyor bazılarını açmıyor bu sorunu hala çözemedim ama neyse.
sorun şu, bu mp4formatlı dosyaları tek Julyplayer açıyor. O da kesik kesik gösteriyor. Bunun çözümü yok anladık da abi hiç mi başka program yok? 4aydır program arıyorum yok hiç. Smart movie , guyu , UC player var. Fakat ;
1)Smart movie , avi açıyor mp4 açmıyor. Ya da ben yapamadım.
2) guyu başlı başına bi sorun, signed olduğunda, süresi geçmiş sertifika diyor.
3) UC player.. UC player herkes tavsiye ediyor fakat signed yüklediğimde şu sorunu söylüyor,
Sertifika hatası: Uygulama sağlacısıyla görüşün. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Allah rızası için yardım edin
delirecem artık..Son olarak telefon hackli değildir ,yapmayı da düşünmüyorum. orjinal hali güzel. signed program varsa lütfen yardım edin.
Şimdiden Teşekkürler.İyi forumlar..