Video Player Programı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Video Player Programı ?
Arkadaşlar Symbian ^3 telefonlar için CoreCodec CorePlayer gibi bir video oynatıcı programı var mı acaba? Telefonun kendi video player ı gayet güzel, ancak ben Internet'teki mms, rtsp gibi linkleri oynatmak istiyorum. Bu nedenle böyle bir programa ihtiyacım var. Önceden N79'um vardı ve CoreCodec CorePlayer bu işi çok iyi yapıyordu. CoreCodec CorePlayer'ı kurmayı denedim, ancak telefonum hackli değil ve program da unsigned olduğundan sertifika hatası alıyorum. Telefonu hackli olanlar bu programı kurmayı deneyebilirler mi acaba? Eğer başarıyla kurulup hatasız olarak çalışıyorsa, telefonu hacklemeyi deneyeceğim..

serinaga

serinaga

Üye
Bilen biri varsa çok hora geçer, bende arıyorum böyle bişiy ...

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Az önce telefonumu hackleyip, ilk mesajdaki programı sorunsuz kurdum, fakat maalesef düzgün çalışmıyor:vur Buna benzer bir program bilen var mı acaba?

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Güncel.

Loca_led

Üye
telefonun kendi playeri yeteri kadar kodekleri oynata bildigi icin program kuruculari pek ilgilenmiyor ilave bir prog icin

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rtsp ve mms linkleri için ufak bir çözüm buldum. Ancak http ile başlayan linklerde maalesef işe yaramıyor :(

rtsp ve mms linklerini oynatmak için önce boş bir txt dosyası oluşturun. Sonra dosyayı açıp, mms ya da rtsp linkinizi yapıştırıp kaydedin. Daha sonra dosya uzantısını .txt den .ram a çevirin ve telefona atın. Son aşama olarak telefondan .ram dosyasını çalıştırın. Internet hızınıza bağlı olarak 10-15 sn. içerisinde yayın açılacak.

Bu söylediğim yöntemi, http ile başlayan birkaç online yayın linkinde denedim ancak işe yaramadı.

serayec

Üye
arkadaşlar samsung wave525 e flahs player yüklenebiliyor mu bilen var mı????

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Güncel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...