video izlerken tekrar dene hatası çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

googlegibiyim

Üye
    Konu Sahibi
video izlerken tekrar dene hatası çözümü
Arkadaşlar ben avea hat kullanıyorum ve ben müşteri hizmetlerini arayarak çözdüm.tabi size aramanızı sölemicem. :D nasıl yaptığımı anlatayım hele bazı telefonlarda şebeke yetersizliği yüzünden kaynaklanır bazılarındada ayar yüzünden ilk önce şebeke yüzünden olanı anlatayım.
ayarlar>şebeke ayarları>şebeke modu>gsm 900\1800 die bi şık olucak onu seçerek telefonu kapatıp açıp deneyin belki sıralamayı yanlış anlatmış olabirim kusuruma bakmayın. şimdi ayara göre olanı anlatayım.
benim hattım avea olduğu icin aveayı diyim diğer oparetörleri bilmiyorum. ama googleye yazarak bakabilirsiniz aynı şekilde dediğim ayarda:
AVEA ISP'dir bunada googleye yazıp bakabilirsiniz ben bakıp hepsini yazardım ama telefondan girdiğim için yapamam kusuruma bakmayın lütfen. şmdi ayarıda yapıp kaydettikten sonra
ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıcısı>VOD ayarları>burda avea operatörleri AVEA ISP seçerek denesinler. arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hadi kolay gelsin hepinize.
-------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Şebeke Sırlamasınının doğrusunu yaptım hadi kolay gelsin..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
şimdide yanıt yok diyor :ehe

googlegibiyim

Üye
    Konu Sahibi
bi tekrar denesen. öbür sıralama yanlıştı ?

googlegibiyim

Üye
    Konu Sahibi
ee olmadımı şimdi yani. kardeşim yaptıktan sonra telefonu kapat aç bak onu demeyi unuttum.

googlegibiyim

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşim asıl türkcellin en hızlı sen diğerlerini dene kapa aç teli denemek işe yarar bence bende 2 aydır aradım aradım daha dün buldum.

Üst Alt