Öneri video ek ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
video ek ayarları
video parlaklık ayarı ve durdur/başlat düğmesi istiyoruz diye oylama başlattım. Bu ayarların gelmesini isteyen arkadaşlar linten oy kullanabilirler. Parlaklık ayarının niye gelmesini istediğimi açıklamak istiyorum. Aşırı karanlık ortamlarda veya karanlık ortamlarda aydınlık bir nesneye doğru çevirdiğimizde oluşan grinlerin giderilmesi için parlaklığı azaltılarak çözüm bulunacağını düşündüğüm için böyle bir ayar istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, ON9 ve suyunsesi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
3 vote benden hatta ilk 3 vote ;)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

skynet

Üye
3 vote de benden

Ankesörlü telefondan gönderildi.

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi bi 3lükte benden :D

• Beğen
csH

csH

Üye
verdim bi 3lük tor dan oy ver ya da chrome a zen mate yükleyip de yapabilirsin :oke:

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz daha katılım yaparsak sesimizi duyarlar, lütfen oy kullanmamış arkadaşlar oy kullansınlar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence şu durdur devam ettir kesin olmalı. Benim c5-03 te bile vardı.

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Bence şu durdur devam ettir kesin olmalı. Benim c5-03 te bile vardı.
sana katılıyorum böyle bir şeyi nasıl es geçmişler bilemiyorum, ben win8 kurdugumda kendi kamera programıda buna benzerdi acaba win8.1 kurulu olan varsa orda gelişme varmı diye bakabilirler mi, win-wp uygulamalar paralel olarak gelişiyorsa, belki bizede 8.1 de gelebilir

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye
bende oyumu 3 vote verdim

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
bu arada Black güncelleme sonrası vidyolarda aşırı grinler oluşuyor gündüz hafif karanlık ortamda dahi belli oluyor, eskiden süperdi vidyo ya niye oynuyorlarsa artık anlamıyorum bunları

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bir üçlükte benden.100 oldu.

Bu uygulama harika dostum - 820 -

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
3 Votede benden :)

• Beğen
Anußis

Anußis

Üye
3 vote daha ;)

• Beğen
goktas19

goktas19

Üye
+3 :oke:

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar mesela black öncesi, bir vidyo gece çekimi elimde leptop ve telefon var biraz utandıgım için sabit tutamıyorum pek fazla birazdan bir vidyo daha çekip onu yükleyeceğim şimdilik buna bakın isterseni yorumlarınızı bekliyorum, full hd izlerseniz daha iyi anlaşılır, vidyo bursada çekildi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunuda dün akşam 19:00 civarı afyon merkezde çektim, görüntüde güzel çekilen yerler olsada üsteki vidyo ile bence aşırı farkı var, tabiki çekim yerinin farklı olmasıda etkili olabilir, bu nedenle bursaya gittiğimde aynı yeri tekrar çekeceğim bakalım o zaman nasıl bir performans sunacak
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rainesto

Rainesto

Üye
+3 :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen

Üst Alt