VIBER Symbian'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
VIBER Symbian'a Geliyor

iOS ve Android telefonlarda oldukça popüler olan ücretsiz görüşme ve mesajlaşma uygulaması olan VIBER, Symbian'a da geliyor.

SymbianTweet'in haberine göre, resmi Viber temsilcileri, Symbian akıllı telefonlar için uygulama geliştirdiklerini doğrulamış.

VIBER, ücretsiz görüşmeler yapıp, metin mesajları atabileceğiniz cep telefonları için VOIP uygulamasıdır. Ücretsiz olarak, (internet üzerinden) dünyanın herhangi bir yerindeki VIBER kullanıcılarıyla ücretsiz olarak görüşebilir (görüntülü), mesajlaşabilirsiniz. VIBER mevcut telefon rehberinizle entergre çalışır ve tamamen ücretsizdir. Rehberinizi tarayarak VIBER kullanıcılarını bulur ve hiçbir üyelik vs. uğraşmadan hemen ücretsiz görüşmelere başlayıp, mesajlaşabilirsiniz.

[video=youtube;0nQN5w5ct_E]http://www.youtube.com/watch?v=0nQN5w5ct_E[/video]

• Beğen
Tepkiler: sefaturut, Cezzbedici3 ve selam12345

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Nedir ?
Ne işe yarar ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
viber nedir tam açıklar mısın ?

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
VIBER açıklamasını ekledim.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Umarım Whats App gibi arka planda çakılı kalıp, bataryayı da, veri kullanımını da şişirmez !

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Umarım Whats App gibi arka planda çakılı kalıp, bataryayı da, veri kullanımını da şişirmez !

Whatsapp genel tüm modellerde öyle çalışıyor evet ama galiba, VIBER'den çıkış yapılabiliyor, tabi bu durumda sizi arayanlar size ulaşamıyor.

kartal3x

kartal3x

Üye
güzel birşeye benziyor

anlay

Üye
daha dün Amerikada ki arkadaşım bana viber yükle dedi;) bende o ne diye sormuştum :) oda sen yükle ,normal cep telefonu ile aramış gibi konuşuruz dedi;evde wifi var nasıl olsa dedi.buymuş mesele :) indirelim bari.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Gelirse çok iyi olacak...

anlay

Üye
Gelirse çok iyi olacak...

dün bana bununla konuştuklarını söylemişti,sanırım var zaten. ben bu akşam eve gidince bakacağım,buradan paylaşırım.

düzeltme gereği duydum : sanırım onda iphone var ;) onu atladım...evet symbiana çıkmamış olabilir.bekleyeceğiz ..

serinaga

serinaga

Üye
SKYPE, NIMBUZZ VE FRING vb. uygulamalar da aynı işi görüyor. Bunlarla da karşılıklı bedava görüntülü görüşme ve mesajlaşma mevcut. Hatta ucuza kontör yükleyip sabit hatları ve diğer operatör numaralarını da arayabiliyorsunuz, üstelik rehberle senkronize olabiliyorsunuz. Çokta artı bir durum göremedim ama bi gelsin bakalım bir artımız daha olur ...

• Beğen
Tepkiler: zorbaa
u_cosar

u_cosar

Üye
Güzel bir şeye benziyor

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
SKYPE, NIMBUZZ VE FRING vb. uygulamalar da aynı işi görüyor. Bunlarla da karşılıklı bedava görüntülü görüşme ve mesajlaşma mevcut. Hatta ucuza kontör yükleyip sabit hatları ve diğer operatör numaralarını da arayabiliyorsunuz, üstelik rehberle senkronize olabiliyorsunuz. Çokta artı bir durum göremedim ama bi gelsin bakalım bir artımız daha olur ...

VIBER'ın belki de en önemli farkı popülaritesi. iPHONE ve Android cihazlarda alanında en popüler uygulamalardan belki de 1.si.

Birde Android'de falan cihazla entegre olmasını çok başarılı buldum. Sanki telefonun bir özelliği gibi. Üyelik vs. yok.

Görüntülü görüşmeyi de atlamazlarsa süper olacak.

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. atlamazlar net paketi yapmıyacam diyom ama illede yaptıracaklar ya faturalıyım bide

tarxhn

tarxhn

Üye
deneyip yorum yapmak lazım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nee viber mi geliyor:) ben kullandım o programı şahane bişey:)...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arka planda çalışıp bataryayı emerse olmaz..sırf bu yüzden elim ayağım olan whatsapptan vazgeçtim..umarım bu da öyle olmaz..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilgi için sağol kardeşim çıksa da kullansak sms e verdiğim parayı nete veririm..

pRime.

pRime.

Üye
viber muhteşem bir uygulama arkadaşlar, çıkar çıkmaz kurmanızı öneririm.

----------Eklendi @ 19:47:05 ---------- Yazıldı @ 19:45:57 ----------

uygulamanın kesin olarak çıktığının kanıtı:

Maxi -28-

Üye
bu viber için ayrı kredi yüklemek gerekmyor dmi fringde istyodu

----------Eklendi @ 20:03:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:07 ----------

viber muhteşem bir uygulama arkadaşlar, çıkar çıkmaz kurmanızı öneririm.

----------Eklendi @ 19:47:05 ---------- Yazıldı @ 19:45:57 ----------

uygulamanın kesin olarak çıktığının kanıtı:

2011 haziranda yazılmış linteki ileti.nedn bu kadar gecikmş olablrki

Üst Alt