Ben dün 4 farklı telefona kurdum. IPhone4s'te hiç sorun çıkmadı, Nokia E6'da arama yapabilmenin dışında herşey var, N97 ve N8'de rehberdeki hiçkimse gözükmüyor, bu sorunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar uygulamayı e52 telefonuma yüklemeye çalışıyorum sonuna dogru iptal ediliyor diyor. Ve uygulamalar arasına smart installer diye bir şey atıyor. Onu açıyorum yükleme devam ediyor diyor ancak o da sonuna dogru yüklemeyi kapatıyor. Bana bi yardımcı olabilir misiniz ?
Arkadaşlar uygulamayı e52 telefonuma yüklemeye çalışıyorum sonuna dogru iptal ediliyor diyor. Ve uygulamalar arasına smart installer diye bir şey atıyor. Onu açıyorum yükleme devam ediyor diyor ancak o da sonuna dogru yüklemeyi kapatıyor. Bana bi yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar
Cihazım Nokia E52.Telefona sorunsuz bir şekilde Viber kurulumu yapıp aktive ettim.İlk açılışında rehberi okumasına izin verdim.Ancak rehberimi görmüyor.Kaldırdım bir gün sonra tekrar kurdum sonuç yine aynı. Viberi olanarkadaşlar mesaj yazdığında geliyor,onların telefonunda görünüyorum ama ben onları göremiyorum.Benzer sorun yaşayan var mı?Çözüm önerisi olan?
Not: Whatsapp kurulu,sorunsuz bir şekilde çalışıyor