Vestel Venüs 5.5V Root konusunda öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
Vestel Venüs 5.5V Root konusunda öneriler
Merhba arkadaşlar bize bu telefon biyerden geldi Root etmek istiyorum fakat internette pek birşey yok pc üzerinden veya apk ile yapan programlardan birkaçını denedim işe yaramadım Tüm driverlarini bile yükleyemiyor yardım edebilicek varmı veya önerileri olan çok sevinirim gerçekten Android rootlama konusunda yabancı değilim yapamaz diye yazmamazlık yapmayın

turkishield

turkishield

Üye
Merhba arkadaşlar bize bu telefon biyerden geldi Root etmek istiyorum fakat internette pek birşey yok pc üzerinden veya apk ile yapan programlardan birkaçını denedim işe yaramadım Tüm driverlarini bile yükleyemiyor yardım edebilicek varmı veya önerileri olan çok sevinirim gerçekten Android rootlama konusunda yabancı değilim yapamaz diye yazmamazlık yapmayın
towelroot denedin mi ?

djonier

Üye
Ben butun hepsini denedim root olmadi.
AYni telden vaR bende

djonier

Üye
u nalet telefonu root yapamicakmiyiz. Hicmi destek yok mu telefona

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
Malesef ya hala bisey cikmadi yapilamiyor

suleymaneser

suleymaneser

Üye
tabii ki bi şekilde atılacaktır root ancak gerek sadece bizim ulkemizde kullanilmasi gerek kullanan sayisinin az olmasi nedeniyle bunları normal karsilamak lazim

SHS

SHS

Üye
vroot, kingoroot, root genius, framaroot?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

djonier

Üye
Hicbiri olmuyor bosuna denemeyin ben v5 de butun hepsini denedim olmadi

nonamedelii

Üye
Vroot işlemini uyguladım bundan önce telefonumuza Developer option uygulamasını kurdum hata ayıklama modunu bu program ile kApatıyoruz. Vroot işlemide pc ile oluyor googleden vroot programını pcye yüklüyoruz virus programi aktif ise ikaz verebilir ama korkulcak bise yok devre dısı bırakıp ole yükleyin pcye telefonu datA kablosunu baglayıp developer option uygulamasına girip hata ayıklama modunu kapatıp pcden vrootu tıklayıp root yazan yere tıklıyoruz dil cince :), sadece root yazısnı anlıyoruz zaten ona tıklıyoruz tel acılıp kapanıyor rootlanmıs oluyor yardımcı olduysam ne mutlu uygun room bulursam paylasıcam sizlerde roottan sonra arasdırırsınız iyi günler..

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
oguz204

oguz204

Üye
Odin cihazı görür mü acaba download modunda ? Eğer görüyorsa ekran çözünürlüğü aynı olan bir telefonun cwm sini yükle ardından supersu.zip flashla kafamdan salladım denemedim

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
Çözünurluge gore yuklenmez hocam bic bi sekilde farkli bi cihazin yazilimi yuklenmez hatta ayni marka ve model cihazlarin kodlarina gore bile degisir telefon brick olur direk acilmaz odin sadece samsung cihazlari gormekte bu arada

oguz204

oguz204

Üye
Djdeycan haklısın ben grand neo kullanıyorum s2 portlarını yüklüyorum arada softbrick oluyor ama bazende çalışıyor mantığı ordan kurdum

Üst Alt