Haber Vertu Bentley Model Telefonunu Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vertu Bentley Model Telefonunu Duyurdu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lüks yaşam hayatın her alanında olduğu gibi teknolojide de kendini gösteriyor. Pahalı taşlar, altın kaplamalı cihazlar ile lüksün örneklerini çoğaltmak gayet mümkün.

Daha önce tasarım görüntüleri internete sızan Vertu‘nun pahalı modeli bu şekilde doğrulanmış oldu. Vertu Bentley, buzağı derisi ile kaplanmış bu modeli kendine özel uygulamaları, duvar kağıtları, ve özel 3d açılış animasyonu ise telefona ayrı bir hava vermiş gözüküyor.

Önümüzdeki günlerde satışına başlanacak modelden sadece 2000 adet üretilmiş durumda. Fiyatı ise oldukça tartışılır, tam 12.500 € evet her lüksün bir bedeli var. Cihazın özellikleri şu şekilde.

Snapdragon 801 işlemci, 1080 x 1920 piksel ekran çözünürlüğü LTE ve stereo hoparlörler yer almakta. Dahili depolama alanı 64 GB olan cihazın 4.7-inç safir kristal ekranı ile 2275 mAh pil desteklemekte. Arkasında bulunan 13 MP kamera yanı sıra ön kısım da 2.1 MP mevcut. Vertu’nun bu yeni modeli Android 4.4 KitKat sürümü ile gelmekte.

Ekli dosyalar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Vertu lüx'ten anlıyor ama telefondan anlamıyor.

Piyasadaki herhangi bir üst segment telefondan hiç bir fazlası yok özellik olarak. Hatta bir çok model bu telefonu performansta katlar.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Signature modeli ile ayni kasa sadece işlemci biraz yüksek

0MG90

0MG90

Üye
Her zengin insanın lüksü aynı değil tabi ama ben zengin olsaydım alırdım :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Zengin olsamda böyle telefon almam, zengin olsam en güncel iPhone'un en yüksek kapasitelisini alırım sürekli. :D

Bu telefonun parasıyla 10 kere en güncel iphone'u alır keyfine bakarsın.

furkankaya559758

Üye
Benim bir Bentley'm olsunda telefona sonra bakarım.

heathrow

heathrow

Üye
Vertu'nun teknik servisi nasıl acaba? Cihaz bozulunca yenisini mi veriyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767

Üst Alt