vertice wifi600 mü v700 mü yoksa başka başka bir telefon mu alsam, yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

coskun80

Üye
    Konu Sahibi
vertice wifi600 mü v700 mü yoksa başka başka bir telefon mu alsam, yardım lütfen
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ve çift hatlı telefon almak istiyorum,
şu an arkadaşımın babası vertice satıyormuş ve toptan fiyatına alıcam kısmetse.
iki model arasında tercih yapamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

sizce wifi 600 mü,

yoksa v700 mü,

hangisini alsam acaba, ayrıca vertice markasından bir sıkıntı yaşarmıyım
şimdiden teşekkür ederim

*-*ext@cy*-*

Üye
bu teLefonLarın fiyatını da yazarsan daha yardımcı oLabiLiriz.ayrıca max fiyat araLığın nedir?

*-*ext@cy*-*

Üye
Dolia m9 aLabiLirsin.fiyatı 339 TL 2 yıL garantiLi ve imei probLemi yok.

by_derkan

Üye
v700 wifi 600 ün 3g li halidir.diğer özellikler neredeyse birebir aynıdır :).v700 daha Türkiyeye gelmedi.Bayramdan sonra gelcek sanırım.

Uygun fiyatlı dokunmatik düşünenler ayphone n5000 i öneririm :oke:

deadgate

Üye
anycool önermek kesinlikle hata düşük fiyatlıda olsa alınmamalı bence

saklı54

Üye
arkadaşlar vertice wifi 600 aldım herşeyi güzel msn de açılıo nete de giriyorum ama sadece faceden felan video izleyemiyom adobe flash player istiyo ama anlamıyom denedim indirdim ama desteklenmeyen içerik diyo ayar oldum bilen varsa bana ulaşsın lütfen

berghaan

Üye
arkadaşlar vertice wifi 600 aldım herşeyi güzel msn de açılıo nete de giriyorum ama sadece faceden felan video izleyemiyom adobe flash player istiyo ama anlamıyom denedim indirdim ama desteklenmeyen içerik diyo ayar oldum bilen varsa bana ulaşsın lütfen

Aynı Problem bende de var. Flash player nasıl yüklenicek bir bilen varsa yazsın lütfen

saklı54

Üye
amcaoğlu bana sorarsan ikisinide alma bende vertice wifi 600 var bi boka yaramıyo ne video izliyom nede başka bişi bi tek msn ye girebiliom git adam gibi orgınal bi telefon al en azından sorun olursa adamla konuşabilirsin çin telefonlarda ilgilenmiolar bile tavsiye etmiyorum ona göre ?

ülen

Üye
abi bendede bu telefonden var arkadaş beni arıyo ben tek tuşla cevaplamak istiyom nasıl olcak bilen varsa yardımcı olsun

Winning Eleven

Winning Eleven

Üye
v650

OğuzcanAbi

Üye
nokia n900 tawsiyeee

Üst Alt