Veri kullanımı WP8'lere gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Markete gerek yok. Htc desire sv'de kendisinde var bu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Data Sense eninde sonunda bütün bölgelere gelecektir. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Symbianı yerin dibine sokmaya ne kadar meraklısınız. Soruya cevap vereyim o halde. Evet operatör anlaşmalı symbian çok satıldı mesala son symbian telefonum olan 701 i vodafone hattım ile aldım. Symbian stabilite dışında her yönden WP8 den ustundur keşke 820 kadar güçlü bir symbian çıksaydı alsaydım

symbian'ı yerin dibine sokma gibi bir durum yok. O anlami nasil cikardiniz onu da anlamadim. Symbian işletim sistemli telefonu vodafone'dan alabilirsiniz ama o cihazda vodafone'a ozel rom olmaz. Symbian doneminin en iyi işletim sistemiydi ama malesef artik o donem bitti.

Windows phone'da ise tum operator cihazlari icin ayri ayri rom ve firmware yukludur. Hepsinin de kısıtlamalari farklidir. Turkcell'den cihaz alirsiniz,şebeke uzerinden goruntulu goruşmesi,data takip ozelligi kisitli olur. Benim gibi at&t'den alirsiniz internet paylaşimi kapali olur veya t-mobile'dan alirsiniz data sense icin guncelleme verilir ve kullanirsiniz.

Hacklenmesi basit olan sistemli telefonlarda operator anlaşmalari pek bir onem arz etmez zira kullanici alir almaz sistemi kirarak simkilidi dahil butun kisitlamalari kaldirirlar. Bu yuzden de operatorler fiyatlari pahali tutar. Wp gibi kirilamayan telefonlar icin de kisitlamalar illegal olarak kaldirilamadigindan fiyatlari ucuz olur.

Ayrica symbian mi wp8'den ustundur wp8 mi symbiandan o da başka bir tartişma konusudur ama o tartişmanin yeri burasi degil malesef.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
n000k

n000k

Üye
Valla benim hattım Turkcell ve sınırsız internet paketim var. Aylık 1 GB dolunca hızı düşen cinsten ama ben daha bir türlü başaramadım o hız kısıtını doldurmayı :) Ki sabah kalkınca telefonu ve interneti açarım akşam yatarken telefonu kapatana kadar açık kalır internet. Bence L920 hiç de interneti sömürmüyor. Sizin kullandığınız uygulamalarda bir sorun var bence arkadaşlar.
valla benimde aynı.. ev dışında biyerde takılıyorsam data veri hep açıktır. eve gelince wifiyi açıyorum o şekilde kullanıyorum yani. benimde hattım vodafone 2 GB internet paketim var. wifiyide sadece uygulamarın güncellemeeri için ve beğendiğim 5MB den büyük uygulamalrı indirmek için açıyorum wifiyi..

Üst Alt