Veri kullanımı WP8'lere gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Veri kullanımı WP8'lere gelecek mi?
Merhaba arkadaşlar. Neredeyse 1 yıldır sınırsız internet kullanıyordum hiç sorun olmuyordu rahat rahat takılıyordum. Ama yakın zamanda faturasız a geçtim ve Lumia 920nin interneti açtığımda sömürerek 10tl mi bitirdiğini görünce şok oldum :ehe
Asıl konuya gelelim, kuzenimde Galaxy S3 var, veri kullanımı bölümünde çok güzel özelliklere rastladım;
Hücresel veri kullanımını sınırlandırabilme, hangi uygulamanın ne kadar veri indirdiğini izleyebilme, uygulamaların hücresel veri kullanmasını engelleyebilme vb..
Bildiğim kadarıyla WP7lerde data sense diye birşey varmış. Bu özellikler onda da var mı bilmiyorum. Ama bize güncelleme ile gelecek mi? hangi güncelleme gelecek? Bilen birisi varsa bizi bilgilendirebilir mi? Hem de WP8 kullanıcılarının bu konuda kafalarındaki soruları da yanıtlamış oluruz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Data Sense windows phone8'in bir özelligi. Windows Phone7 cihazlarda Nokia Counters var.

Data Sense ile hattinizin kullandigi her turlu veriyi sınırlandırabilir,süre koyabilirsiniz. Data Sense şu anda wp8'in bir tane haric satildigi hic bir ulkede aktif degil. Amerika'da ya t-mobile ya da verizon cihazi olan lumia822'de aktif sanirim. Guncelleme ile bize de gelmesi bekleniyor ama sanirim sonbahara dogru olacak.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Data Sense windows phone8'in bir özelligi. Windows Phone7 cihazlarda Nokia Counters var.

Data Sense ile hattinizin kullandigi her turlu veriyi sınırlandırabilir,süre koyabilirsiniz. Data Sense şu anda wp8'in bir tane haric satildigi hic bir ulkede aktif degil. Amerika'da ya t-mobile ya da verizon cihazi olan lumia822'de aktif sanirim. Guncelleme ile bize de gelmesi bekleniyor ama sanirim sonbahara dogru olacak.
Açıklama için teşekkürler. Ama çok gerekli birşey bence, acilen gelmesi gerekiyor :dry:

- - - Eklendi - - -

Sadece whatsapp kullanmak için interneti açıyorum, tüm uygulamalar sömürüyor interneti.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gelecek güncellemede yer alsa harika olurdu.

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve csH
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim hattım Turkcell ve sınırsız internet paketim var. Aylık 1 GB dolunca hızı düşen cinsten ama ben daha bir türlü başaramadım o hız kısıtını doldurmayı :) Ki sabah kalkınca telefonu ve interneti açarım akşam yatarken telefonu kapatana kadar açık kalır internet. Bence L920 hiç de interneti sömürmüyor. Sizin kullandığınız uygulamalarda bir sorun var bence arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: n000k
ÖEY

ÖEY

Üye
olsun aslında beklemekte güzel bütün herşeyi koysalardı o zamanda heyecanı kalmazdı :aha:
Valla benim telefon ısınmasın, konuşma yaparken ses sorunu yaşamayım bir de pili akşamı görsün başka bir şey istemem :) İstedikleri kadar beklerim MS ve Nokia'yı hiç sorun değil :)

• Beğen
Tepkiler: csH

MaxipmaN

Üye
veri kullanımı symbianda bile var çok komik bence

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
veri kullanımı symbianda bile var çok komik bence

symbian zamanında ceplerde böylesine sınırsız internet pek yaygın değildi ve paketler çok pahalıydı. Bu yüzden Symbian da konulmuş olabilir diye düşünüyorum. Artık oldukça uygun fiyatlara sınırsız internet paketleri var ve tüm akıllı telefonları akıllı yapan da internet olduğundan gerek duyulmamış olabilir. Açıkçası ben hiç ihtiyaç duymuyorum. 2gb. Sınırsız internet paketim var ve her ay nereden baksanız 3-4 gb arası kullanıyorumdur. Sorun yok..

mühendis_bey

Üye
Symbianı yerin dibine sokmaya ne kadar meraklısınız. Soruya cevap vereyim o halde. Evet operatör anlaşmalı symbian çok satıldı mesala son symbian telefonum olan 701 i vodafone hattım ile aldım. Symbian stabilite dışında her yönden WP8 den ustundur keşke 820 kadar güçlü bir symbian çıksaydı alsaydım

sen hic operatör anlaşmali satilan symbian gordun mu?

IVI-Elia

Üye
Symbianı yerin dibine sokmaya ne kadar meraklısınız. Soruya cevap vereyim o halde. Evet operatör anlaşmalı symbian çok satıldı mesala son symbian telefonum olan 701 i vodafone hattım ile aldım. Symbian stabilite dışında her yönden WP8 den ustundur keşke 820 kadar güçlü bir symbian çıksaydı alsaydım

Ben de eski Symbian kullanıcısıyım ama maalesef artık öldü.Ayrıca operatöre özelden kasıt sen hiç üzerinde T-Mobiele ya da Verizon yazan Symbian gördün mu?

mühendis_bey

Üye
operatör anlaşmali satilan symbian demişlerdi. Tabii ki Nokia Windows Phone 8 gibi pazarlayamadı symbian ı. O yüzden de hiçbir operatör özel üretim istemedi demek ki.

tapatalk

tapatalk

Üye

Aradığın bunun gibi bişeyse markete data usage yaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt