Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim acemi birliğim 21 gün sürdü ama daha önümde çok uzun bi zaman var. biter gibi de görünmüyor hiç artık bitirmeye çalışacağız bir şekilde.
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Biter biter Mahmut'um. Ben Bilecik gibi bir yerde 73 gun kaldım. Nazy bilir Bilecigin sogugunu.
tksharmely
Emekli Yönetici
Gideceğim yerde devrecilik olursa çok sorun yaşarım. DK olmak zaten başlıca bir sorun, acemilikte bile farklı baktılar bize, usta birliğinde ne yapacaklar bakalım.
Mustafa Furkan
Üye
Acemi birliklerin bulunduğu illerin hepsi soğuktur.
Bkz. Isparta, Manisa, Kayseri, Erzincan, Bilecik, İstanbul (Küçükyalı'daki birliğin bulunduğu bölge çok rüzgârlı), Tokat, Hatay, Konya...
Denizciler için aynı şeyi söyleyemem. İzmir ve İskenderun'da askerlik biraz daha rahat.
Sıhhiyeciler için Samsun da iyi...
Bu arada çok geçmiş olsun kardeşim. Tez zamanda aramıza dönmen ve konulara müdahale edebilmen dileğiyle (konu taşıma, üst konu yapma gibi )
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Mahmut, bizde devre kayıpları kral gibiydi. Bu arada egitimleri her ne kadar zor olsa da Jandarma olacak arkadaslar Bilecige duserse cok rahat ederler. Komutanlar ( ozellıkle 12. Bolukte ) sizli bizli konusuyorlar. Kufur kesinlikle yok. Kurallara uyulmadı mı bolugun tamamı ceza alır, o da yemekhaneye kadar surunmek ya da ordek yuruyusu yapmak. Tavsiye ederim Bilecik harika
tksharmely
Emekli Yönetici
Malatya'da göreciğz DK lara ne olduğunu umarım ben de kral gibi olurum
Mustafa Furkan
Üye
DKlar her yerde kral gibidir. Askerler bile abi diye hitap eder sana.
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Bugun itibariyle askerligim doktor onayıyla resmen bitti arkadaslar. Persembe gunu cıkıyorum. Siteden Alperen1313 abim az once ziyaretime geldi sagolsun. Aksam yemegini evinde birlikte yiyip cıkacagım. Cuma gunu tamamen aranızda olacagım.
Sizleri ozledim. Gorusmek uzere.
Mustafa Furkan
Üye
Hayırlısı kardeşim.
Biz de seni çok özledik.
Alperen Abi'ye selamlar...
tksharmely
Emekli Yönetici
Adem sen şimdi askerlik mi yaptın
Böyle askerlik herkesin başına. Başta benim başıma