Aslında haklısın Daha önce çok düşündüm ben bunu. Forumu ayakta tutanlar üyeler parayı kazanan Adminler yalnız güzel arkadaşlıklar kazandım buradan ben. Ayrıca Hoş sohbetlerde oluyor. Sırf onlar için kalınır. Ama kimse darılmasın yeni gelenler eskileri aratıyor
Aslında haklısın Daha önce çok düşündüm ben bunu. Forumu ayakta tutanlar üyeler parayı kazanan Adminler yalnız güzel arkadaşlıklar kazandım buradan ben. Ayrıca Hoş sohbetlerde oluyor. Sırf onlar için kalınır. Ama kimse darılmasın yeni gelenler eskileri aratıyor
Maxicep ailesinin üyeleri, kendisini bu ortamın bir ferdi olarak gören arkadaşlar güzel cevaplar yazmışlar. İnternette hiç bir site reklam gelirleri olmadan ayakta kalamaz. Youtube'da izlediğiniz müziklerde bile yükleme yapan kullanıcı sizlere reklam gösterimi uyguluyor. Bu şekilde bir düşünceye sahip olmak interneti hiç kullanmamayı gerektirir.
Forum kuralları gereği "ben gidiyorum" "ben giderim" " ha gittim ha gidecem" "bak giderim" tarzı konular açmak yasaktır. Lütfen tekrarlamamaya özen gösteriniz.