Ve vurdu gol olduuu.. Telefonu kapatıp açmadan efekt değiştirme uygulaması geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve vurdu gol olduuu.. Telefonu kapatıp açmadan efekt değiştirme uygulaması geldi...
Yakında telefonu kapatıp açmadan efekt değiştirme uygulaması geldi

Modlama bölümünde paylaşıldı

Anında 80 adet efekt içinden seç efekti kullan Tüm Refresh Fp1 Fp2 için yapılacak

Tabi uygulama unsigned olacağı için hackli telefonlarda çalışacaktır

Pythona ihtiyaç yok standart sis uygulamasıdır

Uygulama içinden isteyen toplu şekilde efektte indirilebilecektir.

İki sürüm yapılacak kendi içinden 5 tane efektli ve kendi içinde 80 tane efektli (Boyut sıkıntısı olanlar için)

Kurulan 80 efekt E depolama veya hafıza kartında duracaktır. C de kullanacağı veri miktarı yaklaşık 1 mb ( 800 kb efekttir)

Tabi uygulamanın türkçe olacağını söylememe gerek yok heralde... MaxiPDA yı takip edin...

Ön izleme resimleri :

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@, doctorrr, MaxipmaN ve 4 diğerleri

larten123

larten123

Üye
Bekliyorum :alkis

MaxipmaN

Üye
müthiş bir çalısma

ASC33

ASC33

Üye
tebrik ediyorum,çok güzel çalışma

serinaga

serinaga

Üye
Eline sağlık. Bekliyoruz.

asigsasi

asigsasi

Üye
keşke bunu daha erken yapsaydın neyse biz maximod u kurmak için az mı uğraşmadık neredeyse 2 ay dan daha fazla uğraştık ama neyse inşallah güzel bi uygulama olacak kolay gelsin dostum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon çöktü ya la meslek hayatımda bir ilki yaşadım :) Demekki efektler kapalı olayını farklı yöntemle çözmem gerekir :)

Kendi telefonuma hiç dead atmadım atmayacağımda baştan bir hard format atarım tel açılır açıldığında açıktan flashh :) phoenix nerdesin nereye koydum seni

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
vallahi mi şaka yapıyorsun değil mi :D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
geçmiş olsun çalışmalarının devamını bekliyoruz sizin gibi arkadaşlar sayesinde sybıan telefonlar kral oluyor

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Sabırsızlıkla bekliyoruz usta :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hardı çektim açıldı şarjın dolmasını bekliyorum flash a geçeceğim de bir yandan toparladım uygulamayı refresh için yayın yapabilirim 1 2 saat içinde

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
hadi geçmiş olsun

komando04

komando04

Üye
valla kardeşim bu şekilde çok süper olur teşekkürler şimdiden sana hayırlı çalışmalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
herzamanki gibi çok gerekli bir uygulama
ve en güzel yanı türkçe olması :) k. gelsin abicm bekliyoruz

Plesk234

Üye
Bu Güzel oldu işte :D

erhanred

Üye
Kardeş zaten bu programla telefonu kapatmadan efekleri değiştiriyorum efekti seç telefonu kapat açin yazisindan sonra temayi teğiştir efek değişiyor b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt