Ve Sonunda Lumia 900'Umu Aldim .. (Tel Satiliktir ..)

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Abim fotoğraflar kaliteliymiş teşekkür ediyorum bizimle paylaştığın için :) Bu arada Hollanda'da yaşıyorsun sanırım Helena çok benziyor Hollandalıya :D

Yok Kardesim .. Ben Belcika'Da Yasiyorum ..

Helena'Da Belcika'Li .. Sevimli, Sicakkanli, Cok Gulen, Zeki Turkiye'Yi Yakindan Taniyan Bir Arkadas .. :)

- - - Eklendi - - -

Şöyle geniş açılı bir de makro bir fotoğraf çok iyi olur be abi :)

Bunu Telefona Yarin ; Makro Fotoqraf Ture Icin Cekilecek .. Diye Notlara Kaydettim .. :)

Türe

Türe

Üye

Yok Kardesim .. Ben Belcika'Da Yasiyorum ..

Helena'Da Belcika'Li .. Sevimli, Sicakkanli, Cok Gulen, Zeki Turkiye'Yi Yakindan Taniyan Bir Arkadas .. :)

- - - Eklendi - - -

Bunu Telefona Yarin ; Makro Fotoqraf Ture Icin Cekilecek .. Diye Notlara Kaydettim .. :)

ovv çok mahcup ettin beni be abi :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Türe

Türe

Üye
Sağolasın abi :)

• Beğen
Türe

Türe

Üye
vay be hayırlı olsun :)

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
anlattığına göre kalitesi oldukça iyi. tekrar hayırlı olsun. anlaşılan e7 den sonra bana yine nokia gözüküyor :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anlattığına göre kalitesi oldukça iyi. tekrar hayırlı olsun. anlaşılan e7 den sonra bana yine nokia gözüküyor :ehe

Turkiye satişi olmama ihtimali var ama wp8li nokialar bunlardan daha iyi olucak ekim kasim aylarinda daha net degerlendirme yapabilirsiniz.

MrExpert

MrExpert

Üye
Fotoğraflar güzel iyi olmuş... bı bız göremedik şu lumiaları ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim. Bu sistem wp8 nokialarda kullanilacak ama 808deki gibi 41mplik bir sensor kullanilaCagini zannetmiyorum. 12mp kamera ile pureview birleşirse zaten 808e yakin resimler elde edilebilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim. Bu sistem wp8 nokialarda kullanilacak ama 808deki gibi 41mplik bir sensor kullanilaCagini zannetmiyorum. 12mp kamera ile pureview birleşirse zaten 808e yakin resimler elde edilebilir.
Teşekkür ederim abi bilgi için...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim. 808deki gibi 41mplik bir sensor kullanilaCagini zannetmiyorum. 12mp kamera ile pureview birleşirse zaten 808e yakin resimler elde edilebilir.

Hünkarım bu üç cümleyi pek bağlayamadım.:D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hünkarım bu üç cümleyi pek bağlayamadım.:D

baglayalim hunkarim:D şunu demek istedim;41mp sensor kullanamazlar lumialarda tasarimi mahveder o yuzden 12mp'lik n8 kamerasina daha buyuk bir lens yardimi ile pureview teknolojisi entegre edilerek yine piyasadaki en yuksek goruntu kalitesi saglanabilir. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

baglayalim hunkarim:D şunu demek istedim;41mp sensor kullanamazlar lumialarda tasarimi mahveder o yuzden 12mp'lik n8 kamerasina daha buyuk bir lens yardimi ile pureview teknolojisi entegre edilerek yine piyasadaki en yuksek goruntu kalitesi saglanabilir. :ehe

Peki buraya "pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim." bunu nasıl bağlıyoruz hünkarım?:ehe

Üst Alt