Ve Sonunda Lumia 900'Umu Aldim .. (Tel Satiliktir ..)

Sponsorlu Bağlantılar

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
sadece telefon fiyati nekadara geldi? ekstra aldiğin değil

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Lion pillerde bütün gece şarjda kalsın olayı yok artık.İstersen 3 dakika et kullan istersen doldur fulle.Batarya hafızası diye bir durum yok

15097

15097

Üye
İz[Mir]Kan;4944923' Alıntı:
Lion pillerde bütün gece şarjda kalsın olayı yok artık.İstersen 3 dakika et kullan istersen doldur fulle.Batarya hafızası diye bir durum yok
O da önemsemediği için istediği kadar şarjda bırakıyor zaten :zzz:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;4944923' Alıntı:
3-4 Defa şarjı tam bittiğinde şarja takarsan ve doldurup kullanırsan pil ömrü artar bunu eklemek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Isabel
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[QUOTE=" Tehlike ";4945318]
:hih:
[/QUOTE]

telefonu almış adama başka telefon ismi söylemek pek mantıklı deel ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Isabel
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hayırlı olsun hocam :)

ersinbakar

ersinbakar

Üye
güle güle kullan :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hişşşttt Tartışma yok :tebessüm:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tartışmayın boşverin adam donanım hastası.:ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4945953]
kardeşim s3 te 4 çekirdek var.Galaxy s3 ile kıyaslanamaz bile tek çekirdekli 900 anca galaxy w modelinin rakibi olur.
[/QUOTE]

bir video karşılaştırmasını izle ve öyle konuş istersen çünkü gerçekten komik olacak bundan sonraki değerlendirmelerin ;) S3 ile Aynı hızı verdiğini bilmiyorsun mesela :oke:

androidli telefonlarda açıyor zaten oyunları.Ancak yeni nesil oyunlar iphone ve android için çıkıyor.Wp için çıkarırlar 5-6tne sonra yine desteği çekerler.Benchmark testlerinde galaxy s3 1.ci her konuda ilk önce s3 ü inceleyin bakın.Sonra nokia fanlığı yapmayın.
[/QUOTE]

benchmark neyin ne olduğunu tam ifade edemez :oke:

monibrasco12

Üye

bir video karşılaştırmasını izle ve öyle konuş istersen çünkü gerçekten komik olacak bundan sonraki değerlendirmelerin ;) S3 ile Aynı hızı verdiğini bilmiyorsun mesela :oke:
bomboş telefon aynı hızı versen nolur düzgün 2 tane uygulama yok telefon için anca varsayımlar üzerinden kafa yorun siz tek çekirdek telefonu övüp durmayın ios en stabili ama oda 4 geçer belki lumia güzel telefon ama iphone ve galaxy s serisinden sonra gelir

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4946040]
Haha
[/FONT][/QUOTE]

Amma gülüyorsun sende;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tehlike ";4946061][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Cevabını verdim üstten oku.Asıl sizin dediklerin komik gerçekten eğer video doğruysa helal olsun nokiaya ancak fake olabilir.Çünkü 4çekirdekli bir işlemcili s3 ü geçemez hiçbir testte imkansız.[URL="http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_900-review-782p7.php' Alıntı:
Nokia Lumia 900 review: Europass - GSMArena.com[/URL] burdada galaxy s3 fark atmış hangisine inanıcaz şimdi?[/SIZE][/COLOR]

Video fake?Bilmem olabilir.

Türe

Türe

Üye
Sen anlamamakta diretiyorsun. Benchmark herşeyi apaçık ifade etmez. Galaxy Nexus Benchmarklardan 3500 alıyo jelly bean ile ama performans konusunda s2 den çok daha iyi. Anlıyor musun ;)

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardesim benchmark donanimi bos benchmark yazilimiyla test edip ortaya sonuc cikarmaktir fakat telefonlardan birinde stabil wp var digerinde donanim dusmani android anliyomusun bos donanim bi anlam ifade etmiyor ;)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle ve güzel günlerde kullan inşallah.

[QUOTE=" Tehlike ";4944339]Hayırlı olsun keşke iphone 4s yada androidli bir şey alsaydın [/QUOTE]

:zzz:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

taktın bi 4 çekirdeğe hey Allah ım ya one x de de 4 çekirdek var neden donma takılma oldu güncellenmedem önce???????????????????
Aceleye getirildi sistem sorunuydu halledildi hocam :) Bence tartışmayı kapatın gitsin Süleyman sen özele gel bi abim :D Kısaca özetliyorum bilgimce; Herşey donanım değildir arkadaşlar isterse 4 çekirdekli olsun farketmez donanım kadar sistemde önemlidir. Ama bence Lumia 900 ile S3 kıyaslamak bana göre biraz abes kaçıyor. Lumia 900 hakkında pek bir bilgim yok ancak ufak çaplı araştırmalarım olmuştu. Hızlı olabilir seri olabilir ancak bir S3 ü geçemez ki zaten MrCommanDTr arkadaşımızda böyle bir yaklaşımda bulunmadı. Sadece geri kalmaz lafını kullandı. Bu tür tartışmalara bende girdim ama sonuç hiç bir zaman değişmiyor beyler birbiriniz kırmaya üzmeye gerek yok yanlış anlamayın ama.

• Beğen
Tepkiler: Türe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Aceleye getirildi sistem sorunuydu halledildi hocam :) Bence tartışmayı kapatın gitsin Süleyman sen özele gel bi abim :D Kısaca özetliyorum bilgimce; Herşey donanım değildir arkadaşlar isterse 4 çekirdekli olsun farketmez donanım kadar sistemde önemlidir. Ama bence Lumia 900 ile S3 kıyaslamak bana göre biraz abes kaçıyor. Lumia 900 hakkında pek bir bilgim yok ancak ufak çaplı araştırmalarım olmuştu. Hızlı olabilir seri olabilir ancak bir S3 ü geçemez ki zaten MrCommanDTr arkadaşımızda böyle bir yaklaşımda bulunmadı. Sadece geri kalmaz lafını kullandı. Bu tür tartışmalara bende girdim ama sonuç hiç bir zaman değişmiyor beyler birbiriniz kırmaya üzmeye gerek yok yanlış anlamayın ama.

Tarık kardeşim anlından öpüyorum ben bütün mesajları üşenmeden okudum hiç bi yerde Lumia900 s3 den iyi dememişim arkadaş nasıl anladı onu çözemedim

futbol123

futbol123

Üye

İşte sonunda benimle aynı fikirde olan biri çıktı. :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ne yapacaksın o kadar çekirdeği? autocad ya da photoshop mu kullanacaksın? sonuçta iş görüyor mu ona bakmak lazım. ios bile 512mb ram tercih ediyor. herşey donanım değil. android çok donanım kullanıyor. o yüzden androidli cihazlarda böyle donanım görünce şaşırmıyorum. elimdeki cihaz bırak çekirdeği 1 ghz bile değil. ama gündelik uygulamaları canavar gibi çalıştırıyor. keşke 4 çekirdekli alsaymışım dedirtmedi bana. benim için önemli olanda bu.
Kuzum duygularıma tercüman olmuşsun teşekkürler :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

ya GPU sunda 12 çekirdek var madem çekirdeğe bakıyor herşey
Lumia nın GPU ne idi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859

Üst Alt