O da önemsemediği için istediği kadar şarjda bırakıyor zatenİz[Mir]Kan;4944923' Alıntı:Lion pillerde bütün gece şarjda kalsın olayı yok artık.İstersen 3 dakika et kullan istersen doldur fulle.Batarya hafızası diye bir durum yok

3-4 Defa şarjı tam bittiğinde şarja takarsan ve doldurup kullanırsan pil ömrü artar bunu eklemek isterim.İz[Mir]Kan;4944923' Alıntı:Lion pillerde bütün gece şarjda kalsın olayı yok artık.İstersen 3 dakika et kullan istersen doldur fulle.Batarya hafızası diye bir durum yok

bomboş telefon aynı hızı versen nolur düzgün 2 tane uygulama yok telefon için anca varsayımlar üzerinden kafa yorun siz tek çekirdek telefonu övüp durmayın ios en stabili ama oda 4 geçer belki lumia güzel telefon ama iphone ve galaxy s serisinden sonra gelir
bir video karşılaştırmasını izle ve öyle konuş istersen çünkü gerçekten komik olacak bundan sonraki değerlendirmelerinS3 ile Aynı hızı verdiğini bilmiyorsun mesela
![]()
Tehlike ";4946061][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Cevabını verdim üstten oku.Asıl sizin dediklerin komik gerçekten eğer video doğruysa helal olsun nokiaya ancak fake olabilir.Çünkü 4çekirdekli bir işlemcili s3 ü geçemez hiçbir testte imkansız.[URL="http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_900-review-782p7.php' Alıntı:Nokia Lumia 900 review: Europass - GSMArena.com[/URL] burdada galaxy s3 fark atmış hangisine inanıcaz şimdi?[/SIZE][/COLOR]
Aceleye getirildi sistem sorunuydu halledildi hocam
taktın bi 4 çekirdeğe hey Allah ım ya one x de de 4 çekirdek var neden donma takılma oldu güncellenmedem önce???????????????????
Bence tartışmayı kapatın gitsin Süleyman sen özele gel bi abim
Kısaca özetliyorum bilgimce; Herşey donanım değildir arkadaşlar isterse 4 çekirdekli olsun farketmez donanım kadar sistemde önemlidir. Ama bence Lumia 900 ile S3 kıyaslamak bana göre biraz abes kaçıyor. Lumia 900 hakkında pek bir bilgim yok ancak ufak çaplı araştırmalarım olmuştu. Hızlı olabilir seri olabilir ancak bir S3 ü geçemez ki zaten MrCommanDTr arkadaşımızda böyle bir yaklaşımda bulunmadı. Sadece geri kalmaz lafını kullandı. Bu tür tartışmalara bende girdim ama sonuç hiç bir zaman değişmiyor beyler birbiriniz kırmaya üzmeye gerek yok yanlış anlamayın ama.
Aceleye getirildi sistem sorunuydu halledildi hocamBence tartışmayı kapatın gitsin Süleyman sen özele gel bi abim
Kısaca özetliyorum bilgimce; Herşey donanım değildir arkadaşlar isterse 4 çekirdekli olsun farketmez donanım kadar sistemde önemlidir. Ama bence Lumia 900 ile S3 kıyaslamak bana göre biraz abes kaçıyor. Lumia 900 hakkında pek bir bilgim yok ancak ufak çaplı araştırmalarım olmuştu. Hızlı olabilir seri olabilir ancak bir S3 ü geçemez ki zaten MrCommanDTr arkadaşımızda böyle bir yaklaşımda bulunmadı. Sadece geri kalmaz lafını kullandı. Bu tür tartışmalara bende girdim ama sonuç hiç bir zaman değişmiyor beyler birbiriniz kırmaya üzmeye gerek yok yanlış anlamayın ama.
İşte sonunda benimle aynı fikirde olan biri çıktı.
Aceleye getirildi sistem sorunuydu halledildi hocamBence tartışmayı kapatın gitsin Süleyman sen özele gel bi abim

Kuzum duygularıma tercüman olmuşsun teşekkürler
ne yapacaksın o kadar çekirdeği? autocad ya da photoshop mu kullanacaksın? sonuçta iş görüyor mu ona bakmak lazım. ios bile 512mb ram tercih ediyor. herşey donanım değil. android çok donanım kullanıyor. o yüzden androidli cihazlarda böyle donanım görünce şaşırmıyorum. elimdeki cihaz bırak çekirdeği 1 ghz bile değil. ama gündelik uygulamaları canavar gibi çalıştırıyor. keşke 4 çekirdekli alsaymışım dedirtmedi bana. benim için önemli olanda bu.

Lumia nın GPU ne idiya GPU sunda 12 çekirdek var madem çekirdeğe bakıyor herşey