Ve Quaresma geri dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ve Quaresma geri dönüyor


[h=2]Gaziantepspor, Sivasspor ve Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası beklenen gelişme yaşandı: Quaresma geri dönüyor.[/h]
Beşiktaş Yönetimi üst üste gelen 3 yenilginin ardından neşteri vurdu. Dün yapılan toplantıyla Ricardo Quaresma’nın takıma dönmesine karar verildi.

Portekizli’nin menaceri de kulübe davet edildi. Toplantı bugün... Q7’nin yıllığı 3 milyon Euro’dan iki senelik sözleşme imzalanması bekleniyor

Ligde büyük bir düşüş yaşayan Beşiktaş’ta yönetim ayağa kalktı. Gaziantepspor, Sivasspor ve Fenerbahçe yenilgilerinin ardından, Akaretler’deki kulüp binasında olağanüstü bir toplantı yapıldı. Başkan Fikret Orman yönetimindeki toplantıya, Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile teknik direktör Samet Aybaba katıldı. Takımı ayağa kaldırmak için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirten Başkan Fikret Orman, Ricardo Quaresma’nın takıma dönüşü için yeşil ışık yaktı. Daha önce 750 bin Euro indirime giden ve senelik 3 milyon Euro’dan iki yıllık sözleşmeye ‘Evet’ diyen Quaresma’dan faydalanmaları gerektiğini belirten Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da, topu teknik direktör Samet Aybaba’ya attı. Tecrübeli çalıştırıcı da, “Saha içerisindeki performansına göre ona şans veririm. Yetenekli ve iyi bir futbolcuya neden fırsat tanımayayım?” yanıtını verdi.

Sonunda kriz bitti


Böylece Beşiktaş’taki Ricardo Quaresma krizi mutlu sonla noktalandı. Taraftarların sevgilisi olan Q7’nin menaceri de kulübe davet edildi. Daha önce üzerinde anlaşma sağlanan seneliği 3 milyon Euro’dan iki senelik sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

Havada affedildi

Beşiktaş’ta yönetimin A takımla çalışmasına karar verdiği Ricardo Quaresma, affedildiği saatlerde Portekiz yolundaydı. Milli maçlar nedeniyle kendisine verilen izni ülkesinde değerlendirmek isteyen Q7, Lizbon’un yolunu tutmuştu. Uçaktan inince bu haberi öğrenen yıldız futbolcunun bu gece İstanbul’a dönüş yapması bekleniyor.

Kampa katılıyor

A takıma geri dönüş yapan Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ın Antalya’da gerçekleştireceği kampta takımla birlikte çalışacak. Yarın Antalya’nın yolunu tutacak olan Siyah-Beyazlı kafilede Ricardo Quaresma’nın da yer alması bekleniyor. Portekizli sezon başındaki kampa da yönetimin kararıyla katılmamıştı.
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


haltie

haltie

Üye
Başkan öyle bisey yok dedi görecegiz zamanla:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Olacağı bu ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
282
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
321
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
373
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
429
DeV/AsA


Üst Alt