Terim yuvaya dönüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Terim yuvaya dönüyor.

Milliler bugün havlu atarsa Dursun Özbek, Fatih Terim’le masaya oturup, “Gel, tam yetkiyle göreve başla” diyecek Deneyimli çalıştırıcı, sarı-kırmızılı takıma dönmeyi kabul ederse, transfer listesi de yeni baştan şekillendirilecek

Galatasaray'da futbol takımının başına getirilmesi düşünülen Fatih Terim, kulüpte her şeyi kilitledi. Transfer için birçok oyuncu ile ön görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli hocanın kararını beklediği için son noktayı koyamıyor. Terim'in dönmesi halinde ise transfer listesi de onun isteklerine göre yeniden belirlenecek.

'Yuvana dön'
Başkan Dursun Özbek, A Milli Takım'ın bugün oynayacağı Çek maçıyla turnuvaya veda etmesi halinde, Terim'le hemen masaya oturmayı planlıyor. Başkan Özbek, Terim'e tam yetki ile futbolun başına geçmesini önerecek.

Ailesine danışacak
Ancak Fatih Terim'in Özbek'le görüşse bile düşünmek için en az bir hafta süre isteyeceği de gelen haberler arasında. A Milli Takım'da başlattığı projeleri yarıda bırakmak istemeyen Terim'in ailesi ile de görüştükten sonra Galatasaray'a kararını bildirmesi bekleniyor. Terim'in bir süredir Florya ile sürekli irtibatta olduğu ve yakınları aracılığıyla bilgi topladığı da konuşuluyor.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu sefer Milli Takım gibi Galatasaray'da da başarı yakalayamaz artık bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: jojo_va
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Fatih Terim Galatasaray'da büyük bir başarı daha elde etmeden emekli olmayı, kendine hak olarak tanımaz.Eminim ki tamamlayamadığı yarım kalmış hedeflere, kazanmak istediği farklı kupalara sahip olmadan ve şüpheye mahal bırakmamış bir efsane olarak spor hayatına veda etmeyi düşünüyordur.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: jojo_va


Üst Alt