Ve Özer Hurmacı Fenerbahçe'de.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ve Özer Hurmacı Fenerbahçe'de.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Ankarasporlu Özer Hurmacı'nın transferinde anlaşma sağladı.


Fenerbahçe resmi internet sitesinden duyurduğu haberde, Özer Hurmacı'nın transferi için anlaşma sağlandığı bildirildi.

Sarı lacivertliler, Ankaraspor'la bonservis sorununu çözdüğü yıldız oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin başkent ekibine Özer için 4 milyon 200 bin Euro ve İlhan Parlak ile Gökhan Çek'i vereceği öğrenildi.

Sarı-lacivertliler yeni sezon için Sivassporlu Bilica, Gaziantepsporlu Bekir İrtegün ve Kayserisporlu Mehmet Topuz'un ardından yeni sezon için 4. transferini Özer Hurmacı'yı alarak gerçekleştirdi.

ÖZER HURMACI KİMDİR?
20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik'in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya'nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal'da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.

Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü'ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor'a gelerek Turkcell Süper Lig'de forma giymeye başladı. Ankaraspor'da 97 kez formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı.

Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç'e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı.

Gerçekten çok büyük yetenek..Maçlarını izleyenler muhakkak görmüştür..İnşallah yeterli şans verilir ve kendini gösterir..Gerçekten çok kaliteli kadro kurulmaya başlandı..Mehmet Topuz , Özer , Bekir bunlar Türk standartlarında çok kaliteli oyuncular...Şimdi sıra yabancılarda. :oke:


KLÜPTEKİ RESMİ HABER DE ŞU ŞEKİLDE YAYINLANMIŞTIR.

Özer Hurmacı'yı da aldık





Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı kadrosunu, Türk futbolunda geleceğin yıldızlarından biri olarak kabul edilen Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'yı transfer ederek güçlendirdi. Fenercell abonelerinin herkesten önce duyduğu transfer haberi camiamızda sevinçle karşılandı. 20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik'in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya'nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal'da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.
Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü'ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor'a gelerek Turkcell Süper Lig'de forma giymeye başladı.
Ankaraspor'da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı.
Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç'e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı. Özer Hurmacı artık Fenerbahçe forması için ter dökecek. Hurmacı'nın imza töreni ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan açıklanacak.


Fenerbahçe Resmi Sitesi.
 
  • Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff


mtlife

Üye
tüm fenerbahçelilerire hayırlı olsun ..:oke:
 

Doğan

Üye
fenerbahce camiasına hayırlı olsun :)
 
arslansem

arslansem

Üye
Başkanın verdiği yıldızları alacaz sözü göz boyama transferleriyle devam ediyor.Bekir,Özer...:) Bunlar genç yetenekler iyi futbolcular ama şimdiden belli ki bunlar yedek kulübesinde eriyip gidecek.Fenerbahçenin özelliği bu :)
Ankaraspor başkanı 6 milyon eurodan aşağı vermem demişti gerçekten öyle olmuş.Hemen hemen 6 milyon euroya gelmiş 4,2+ilhan+diğer futbolcu.Bu adama o kadar para veriyorlarsa diyecek bişey yok :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Niye Semih , yabancıların en kötüsü bu kadar alıyor . ( Linderoth , Maldonado , Josico vs vs daha bir sürü ) Ne vermişler takımlarına..Bir de Özer e bakalım. Onlara veriliyorsa bizi yerli kaliteli oyuncularımıza hayli hayli verilir..Özer gerçekten müthiş bir yetenek.Ve buna değer. Belki maçlarını izlemedin bilmiyorum ama...! Ve ben inanıyorum bu oyuncu adından çok söz ettirecek. :oke:
 
arslansem

arslansem

Üye
Söz ettirsin başım gözüm üstüne.Ama takımını bilmiyor musun?Yedek kulübesinde çürüyüp gidecek bunlar.Yazık günah :)
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok güzel yerli transferler yapıyoruz.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
hayırlı olsun güzel transfer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt