Reklam çok önemli bir avantaj
Hangi mağazaya girsen ya ios android tavsiye ediyorlar ben 925 istedikçe adam gel sana android yada ios vereyim diyor ne yaparsın
O liste resmi değil.
Sadece bir kaynağın verdiği bilgilere göre hazırlanmış.
Söylenenlere göre testler genel olarak bu cihazlar üzerinde yapılmış.
Güncelleme yayınlandığında söz konusu listedeki cihaz sayısı azalabilir ya da artabilirmiş.
O liste resmi değil.
Güncelleme yayınlandığında söz konusu listedeki cihaz sayısı azalabilir ya da artabilirmiş.
Abi malum alt sınıfta 5xx-6xx-7xx serisin tek 1 gb telefonu buydu. Şimdi 535 çıktı birde sanırım 730. Gerisi 512 mb ram. 525 önce almayacaksa kim alacak alt sınıftan? İnşallah dediğin gibi eklerler. Yoksa daha çok bekleriz
O liste resmi değil.
özgür abi aslında microsoft kendisi açıklama yada bilgi verse daha iyi olur çünkü diğer kaynakların verdiği bilgiler kullanıcıları ister istemez yanlış şeylere sürükleyebiliyor
Ne yani bunu yazmış olması birşey ifade etmez ki iki işletim sistemi karşılaştırmak çok zordur bu yüzden böyle bir yargıya varılması da o denli zordur.
Ne yani bunu yazmış olması birşey ifade etmez ki iki işletim sistemi karşılaştırmak çok zordur bu yüzden böyle bir yargıya varılması da o denli zordur.