Ve nihayet Windows 10 sahnede!

dakamon

Üye
Muhtemelen o şekilde olacak. Daha doğrusu kullanacağımız ilk yapı ham olacak güncellemelerle yenilikler eklenecek sürekli.
Mağaza gibi kilit ekranı da ayrı bir uygulama gibi olacak o zaman. Güncellemeler mağazadan verilecek.

Tepkiler: necdetbulut
hocam LG G3 ü bırakma sebebniz nedir ?

Bay H

Üye
Rollback özelliği için Lumia Recovery Tool kullanılacakmış.

Tepkiler: Rainesto ve bulutsuzgece
MS bile politika siyaset yapıyor heyecan çıkartmak için her defasında farklı tarihler

Ativ S veya One for Windows gibi cihazlar nasıl desteklenecek acaba ben bunu çok merak ediyorum
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hafıza kartına download edip yüklemeyi oradan yapacaklar

braayn

Üye
Şu gizemli video bir an önce gelsinde gorsek yahu nedir ne değildir.Şunu şurda tekrar soyliyim severek kullandığım cihazı ve sistemi her daim hatalı politikası yuzundem MS eleştiryorum ama şuda bir gerçek Ms'den diğer sistemlere geçiş yapan ve çok pişman olana şahit oldum .Siz siz olun geç gelen güncelleme için sistemi bırakmayın derim varsın geç gelsin eleştirin yerden yere vurun ama bence geçiş yapmayın .Geçeceksenizee iphone 6,6plus alın 2 bin bilmem kaç kusure onuda eleştireceğiniz an gelir en azından zengin eleştirisi olur.

Tepkiler: Rainesto ve Esendağlı
Ben bir keresinde symbiandan s3 ile android denedim bir hafta anca dayanabildim.geçenlerde 1020 den note 2 ile yine bir android denemesi yaptım oda 2 gün anca sürdü.o iki android cihazıda eşime verdim ben şimdi 1520 kullanıyorum eşime ise 1320 aldım bizde androidci kalmadı

Tepkiler: Aytaç-01

Benimkisi N9 u hakladı. Cam kırıldı ama inadına çalışıyor telefon.

Konu Sahibi
Gençler Windows 10 konusunun dışına çıkmayalım.
Bilgi ve sızıntılara ilişkin olmayan yorumları Lumia Kullanıcıları Kulübü konusuna yazalım.

İyi forumlar.

Tepkiler: blackss, dextro22, caner1010 ve 3 diğerleri

mzcoools

Üye
Beyler konu dışına çıkmayalım millet 14 şubatı değilde 16 şubatı bekliyor o kadar mühim bir meselemiz var her yazı bizim için önemli şu anda

Tepkiler: papakudioflu
Windows 10 testlerinde 635, 920, 925, 930 kullanıldığı şeklinde bilgiler varmış güncellemeyi ilk alacak cihazlar diyebilir miyiz ?

Windows 10 testlerinde 635, 920, 925, 930 kullanıldığı şeklinde bilgiler varmış güncellemeyi ilk alacak cihazlar diyebilir miyiz ?
925i orada görmek çok güzel inşallah bütün cihazlara aynı anda en azından bir-iki gün arayla verirler.

Tepkiler: symbianbelle

papakudioflu

Emekli Yönetici
İlk alacak cihazlar değil de ilk alacak cihazlar listesinde olanlar diyebiliriz.

Tepkiler: symbianbelle

dakamon

Üye
Yarın verirler güncellemeyi.

Tepkiler: Rainesto