Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Ali abı susma hakkını kullanıyor

arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranızda.... bana kısaca özetlermisiniz şimdi beklenen bu güncelleme ile ne değişiklik bizleri bekliyor malum 1020 vardı bende lg g3 ile takas ettim ve şimdi ise tekrar lm 930 ile takasa girmeyi planlıyorum

Tepkiler: Aybin.Kilic
Bu arada aramıza tekrar hoşgeldin..tam olarak kimse bilmiyor seni önce ilk sayfaya alalımVe nihayet Windows 10 sahnede! - MaxiCep
16.02.2015 Pazartesi
Özgür bu tarihi onlarla beraber mi kararlaştırdınız.....demeden edemeyeceğim

Haziranda çıkarmayı düşünüyorlarmış.

Ali abinin yanlışı yok gelebileceğini söyledi. Microsoft bize adrenalin yaptırmayı seviyor.

skynet

Üye
Yıl sonuna doğru anca gelir

ON9

Üye
Aramıza hoşgeldin tekrar. Geçenlerde kulağını çınlattım, ne oldu nerelerde acaba foruma girmiyor mu falan diye @Aybin.Kilic ile. Sonra baktık hala faalsin. Dedik gelecek bir gün diye.
Ali abinin yanlışı yok gelebileceğini söyledi. Microsoft bize adrenalin yaptırmayı seviyor.
Adrenalinden ziyade sinirden diş gıcırtısı yapmaya başladılar. Zannedersin Abd'nin altın anahtarını veriyor. Angutlar.

Tepkiler: Aybin.Kilic ve cesurpolis61

pirenuri

Üye
9 Şubatta yalan oldu yani. Önümüzdeki tarihlere bakacağız artık. Günah keçisi nerde ?

ogzhnoTr

Üye
teknik preview 1 ekimde bitiyor boşuna heyecanlanmayın haziran temmuz diye

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biz Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme bekleye duralım adamlar yeni cihazlarını tanıtımına hazırlanıyor.

Ekli dosyalar

Tepkiler: Sensation
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biz Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme bekleye duralım adamlar yeni cihazlarını tanıtımına hazırlanıyor.
Harika kesinlikle boş durmamalılar..gelsin muhteşem lumialarTeşekkürler