tanyyy Üye saynesim' Alıntı: Başka telefon bulamamışlar samsung telefonda reklam yapmışlar Genişletmek için tıkla ... Microsoft test amaçlı durumlarda bu telefonu (Samsung Ativ S) kullanıyor. tam emin değilim ama bunda çalışırsa hepsinde çalışır tarzı bir durum var.
saynesim' Alıntı: Başka telefon bulamamışlar samsung telefonda reklam yapmışlar Genişletmek için tıkla ... Microsoft test amaçlı durumlarda bu telefonu (Samsung Ativ S) kullanıyor. tam emin değilim ama bunda çalışırsa hepsinde çalışır tarzı bir durum var.
alasulumurat Üye yunus-emre-6606' Alıntı: Bu akşam gelse de İzmire dönmeden yükleyip kurcalasam 1-2 saat Genişletmek için tıkla ... o kadar umutlanmayın bu akşam gelmez bence
yunus-emre-6606' Alıntı: Bu akşam gelse de İzmire dönmeden yükleyip kurcalasam 1-2 saat Genişletmek için tıkla ... o kadar umutlanmayın bu akşam gelmez bence
dakamon Üye Kasmıyorum hiç. Okulda başladı okulla oyalanıyorum takmıyorum geç gelmiş erken gelmiş MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kasmıyorum hiç. Okulda başladı okulla oyalanıyorum takmıyorum geç gelmiş erken gelmiş MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
suyunsesi Üye Yenilmezler gurubu bakıyorum da "Takmıyoruz" falan diyorsunuz ama gözünüz sürekli burada.
Peocawe Üye suyunsesi' Alıntı: Yenilmezler gurubu bakıyorum da "Takmıyoruz" falan diyorsunuz ama gözünüz sürekli burada. Genişletmek için tıkla ... Hahaha w10 gelsin en fazla 1 haftaları var abi çok pis canlarını çektircez
suyunsesi' Alıntı: Yenilmezler gurubu bakıyorum da "Takmıyoruz" falan diyorsunuz ama gözünüz sürekli burada. Genişletmek için tıkla ... Hahaha w10 gelsin en fazla 1 haftaları var abi çok pis canlarını çektircez
ponçikEnişte Üye e yüklemeyeceğim için burdayım sonuçta takip edicem ne gelmiş ne gelmemiş ama kendimi (telefonumu) kobay yapmadım yapmayacağım aslında sırf şu kobaylık için ucuzundan bi lumia mı alsam hatsız matsız dursun kenarda paso pfd kurarım :P
e yüklemeyeceğim için burdayım sonuçta takip edicem ne gelmiş ne gelmemiş ama kendimi (telefonumu) kobay yapmadım yapmayacağım aslında sırf şu kobaylık için ucuzundan bi lumia mı alsam hatsız matsız dursun kenarda paso pfd kurarım :P
rahimavci Üye Windows 10 un bilgisayar için denemesini indirdim sitesinden Setup ac deyince dbghelp.dll ejsik diyor bilgisi olan varmi
Windows 10 un bilgisayar için denemesini indirdim sitesinden Setup ac deyince dbghelp.dll ejsik diyor bilgisi olan varmi
wpfurkan Üye papakudioflu' Alıntı: 5 saat Genişletmek için tıkla ... Doğru ya saat 19:00'da. 4 saat 47 dakika
hakimnokta Üye Vay anasını sayın seyirciler nasıl bir atraksiyon insanlar Microsoft un kapısına çadır kurmuş güncelleme bekliyorlar / bekliyoruz
Vay anasını sayın seyirciler nasıl bir atraksiyon insanlar Microsoft un kapısına çadır kurmuş güncelleme bekliyorlar / bekliyoruz
dakamon Üye papakudioflu' Alıntı: 5 saat Genişletmek için tıkla ... Ali abinin yanılmasına 5 saat MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
papakudioflu' Alıntı: 5 saat Genişletmek için tıkla ... Ali abinin yanılmasına 5 saat MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.