Abi bnm en çok istediğim şeyler mesala geri tusunun işlevi açık app ye atıor sırayla sonra kamera çekım hızı. Açık uygulamalar arası geçişte htc kullanan varsa bilir ilk kucuk ekranı buyutuyor sonra asıl app gelıor , surduruluyor yazıssı da öyle app donmuş ama 1saatte surduruluyor der tak kapatıp tekrar denıyınce oluyor butur daha aklıma gelmeyen 5 10 tane sistemsel oturmamış şeyler var beni rahatsız eden asıl sistemın bu tarz iç kısmına gözle gorulemeyen bunlara dokunacakmı wp yoksa bnm tarzım bu dıyıp böylemi dewam edecek bilgin varsa paylaşırsan sevinirim sistemle ilgili .
Ayrıca Joebelfiore ''Also, we're on track for Insider build coming "in Feb" as Terry said at our 1/21 event. We need to complete internal testing 1st, hang in!'' demiş. Bana biraz daha geç gelecek gibi geliyor ama hayırlısı
Windows 10'u 512 MB'lık cihazlara getirmeye çalışıyoruz ve bunların içerisinde 520 de var. Amacımız bu cihazlara da Windows 10' u vermek fakat bazı özellikler kısıtlanabilir (en azından şu an için)
Bazı telefonlar için de zaman değişkenlik gösterebilir (önizleme sürümünün verilmesi konusunda). Insider programını başlattığımızda ilk olarak belirli telefonlar güncellemeyi alacak diğerleri için de sonra gelecek.
Ayrıca Terry Myerson'un 21 Ocak'taki etkinlikte Şubat ayında geleceğinden bahsettiği önizleme sürümü üzerinde çalışıyoruz ama ilk önce testlerimizi bitirmemiz lazım, bizimle kalın.
İnşallah öyle olur abi. Ben zaten şu butonu çok merak ediyorum
Filmlerdeki gibi kocaman kırmızı buton gibi hayal ediyorum. Forumdan bir ajan gönderip şu butona biz bassak olmaz mı