Bay H Üye Ne yalanlıyor ne doğruluyor, tek yol Şubat Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne yalanlıyor ne doğruluyor, tek yol Şubat Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aybin.Kilic Üye Mr.H' Alıntı: Ne yalanlıyor ne doğruluyor, tek yol Şubat Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İnsider sayfası da farklı bir şey demiyor HER YOL ŞUBAT AYINI GÖSTERİYOR Gün kısmı yok sadece
Mr.H' Alıntı: Ne yalanlıyor ne doğruluyor, tek yol Şubat Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İnsider sayfası da farklı bir şey demiyor HER YOL ŞUBAT AYINI GÖSTERİYOR Gün kısmı yok sadece
Aybin.Kilic Üye ON9' Alıntı: Okulun ilk günü Güncelleme mi verilir arkadaş Kaçıyorum vurmayın Genişletmek için tıkla ... 'Sana kollarımı açaydım dur gitme diyeydim " demek isterdim ama gidene de kal denmez ki
ON9' Alıntı: Okulun ilk günü Güncelleme mi verilir arkadaş Kaçıyorum vurmayın Genişletmek için tıkla ... 'Sana kollarımı açaydım dur gitme diyeydim " demek isterdim ama gidene de kal denmez ki
Aytaç-01 Üye Abi felaket tellallığı yapmayın ya. İyi düşünelim iyi şeyler olsun. Demeyin öyle Şubat sonu falan
ON9 Üye O da işin hınzırlığı. Konu sürekli gündemde kalsın diye böyle yapılıyor. İşe gizem katıyorlar güya. Öğrenci de değilim ki kırayım okulu
O da işin hınzırlığı. Konu sürekli gündemde kalsın diye böyle yapılıyor. İşe gizem katıyorlar güya. Öğrenci de değilim ki kırayım okulu
Aybin.Kilic Üye Peocawe' Alıntı: yarın ms: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Aslında bu olacak Vermicem vermicem , güncelleme benim değil mi vermicem , çatlasanız da patlasanız da vermicem , vermicem vermicem.
Peocawe' Alıntı: yarın ms: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Aslında bu olacak Vermicem vermicem , güncelleme benim değil mi vermicem , çatlasanız da patlasanız da vermicem , vermicem vermicem.
Peocawe Üye Aybin.Kilic' Alıntı: Aslında bu olacak Vermicem vermicem , güncelleme benim değil mi vermicem , çatlasanız da patlasanız da vermicem , vermicem vermicem. Genişletmek için tıkla ... Bu güzeldi abi.
Aybin.Kilic' Alıntı: Aslında bu olacak Vermicem vermicem , güncelleme benim değil mi vermicem , çatlasanız da patlasanız da vermicem , vermicem vermicem. Genişletmek için tıkla ... Bu güzeldi abi.
Aybin.Kilic Üye Peocawe' Alıntı: Bu güzeldi abi. Genişletmek için tıkla ... Aslında video vardı. Youtube de hit kıran. Bir kız diyordu vermicem vermicem diye. Microsoft kafasıda aynı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peocawe' Alıntı: Bu güzeldi abi. Genişletmek için tıkla ... Aslında video vardı. Youtube de hit kıran. Bir kız diyordu vermicem vermicem diye. Microsoft kafasıda aynı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peocawe Üye Aybin.Kilic' Alıntı: Aslında video vardı. Youtube de hit kıran. Bir kız diyordu vermicem vermicem diye. Microsoft kafasıda aynı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Aynen biliyorum abi. Aslında MS'ye bir çok şey uyuyo uğraşsak klip bile oluştururuz bu tür şeylerden.
Aybin.Kilic' Alıntı: Aslında video vardı. Youtube de hit kıran. Bir kız diyordu vermicem vermicem diye. Microsoft kafasıda aynı. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Aynen biliyorum abi. Aslında MS'ye bir çok şey uyuyo uğraşsak klip bile oluştururuz bu tür şeylerden.
ON9 Üye Bu arada adminlere ve yöneticilere bir sorum olacaktı. Sayfa dışına yönlendiren linklere neden devam sayfası eklendi? Bu Durum çok sıkıcı.
Bu arada adminlere ve yöneticilere bir sorum olacaktı. Sayfa dışına yönlendiren linklere neden devam sayfası eklendi? Bu Durum çok sıkıcı.
Esendağlı Üye ErenMSC' Alıntı: Kanaatimce 15-17 arası gelir Genişletmek için tıkla ... 15-17 arası derken Saat demek istedin değilmi
ErenMSC' Alıntı: Kanaatimce 15-17 arası gelir Genişletmek için tıkla ... 15-17 arası derken Saat demek istedin değilmi
papakudioflu Emekli Yönetici ON9' Alıntı: Bu arada adminlere ve yöneticilere bir sorum olacaktı. Sayfa dışına yönlendiren linklere neden devam sayfası eklendi? Bu Durum çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla ... Yasal zorunluluk
ON9' Alıntı: Bu arada adminlere ve yöneticilere bir sorum olacaktı. Sayfa dışına yönlendiren linklere neden devam sayfası eklendi? Bu Durum çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla ... Yasal zorunluluk
wpfurkan Üye Hiç dikkatinizi çekti mi? Ms hep şubat şubat diyor ama hangi şubat demiyor Ms bizi ters köşeye yatırıp 2016'da verirse hiç şaşırmam
Hiç dikkatinizi çekti mi? Ms hep şubat şubat diyor ama hangi şubat demiyor Ms bizi ters köşeye yatırıp 2016'da verirse hiç şaşırmam