braayn
Üye
aramaların kaydını alabilecekmiyiz acaba ?
O klavyede ki güneş diyorsan bana ayarlar gibi geldi bence klavye ayarı bak hemen altında üç adet seçenek çıkıyor sen ne dersinGörüntülerde iki şey dikkatimi çekti bir tanesi klavye dil seçeneklerinde çıkan güneş simgesi acaba klavyenin şeffaflık ayarınımı yapabiliyoruz.Bir diğeride resimler fake olabilir mi ? ana ekranda ayarlar simgesi biraz uydurmasyon gibi geldi ve ayrıca lumia camera office game simgeleri şefaf olmuyorsa ne anlamı kaldı bari istediğimiz simgeyi şeffaf yapabilsek
Klavye ayarlarına giden kısayol. Görüntüler gerçek. Çoğu simge eski zaten. Daha çoğu şey değişecek. Batarya, Bluetooth simgeleri filan.Görüntülerde iki şey dikkatimi çekti bir tanesi klavye dil seçeneklerinde çıkan güneş simgesi acaba klavyenin şeffaflık ayarınımı yapabiliyoruz.Bir diğeride resimler fake olabilir mi ? ana ekranda ayarlar simgesi biraz uydurmasyon gibi geldi ve ayrıca lumia camera office game simgeleri şefaf olmuyorsa ne anlamı kaldı bari istediğimiz simgeyi şeffaf yapabilsek
Bana sorarsan onlar şöyle bir şeyin üzerind çalışıyor olabilir. Sıfırlamadan direk eski sürüme dönme. Win10 teknik te biz yükledik çok sorun vardı geri dönmek istedik win8 e ve win10 da eski sürüme geri dön seçeneği vardı bizde ona tıkladık ve win8 e geri döndük hiç bir kayıp yaşamadan hiçbir sıkıntı olmadan. Bence bunu demek istemiştir o adam. Ötei türlü zaten her türlü NSRT ile yada diğer programlar ile flaş ı basabiliriz. Bu konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben.Bunu sadece bir soru üzerine söylemişler.
Sorun var anlamında değil.
Bir twitter kullanıcısı "eğer W10 önizlemede sorun yaşarsak eskiye dönebilecek miyiz" diye sormuş.
Gabe Aul da "evet kullanıcıların sorunla karşılaştıklarında eski sürüme dönebilmeleri bizim için önemli" demiş.
Yani buna imkan sağlanacak. (Muhtemelen Lumia Software Recovery Tool aracılığıyla)
Bende böyle düşünmüştüm okuyuncaBana sorarsan onlar şöyle bir şeyin üzerind çalışıyor olabilir. Sıfırlamadan direk eski sürüme dönme. Win10 teknik te biz yükledik çok sorun vardı geri dönmek istedik win8 e ve win10 da eski sürüme geri dön seçeneği vardı bizde ona tıkladık ve win8 e geri döndük hiç bir kayıp yaşamadan hiçbir sıkıntı olmadan. Bence bunu demek istemiştir o adam. Ötei türlü zaten her türlü NSRT ile yada diğer programlar ile flaş ı basabiliriz. Bu konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben.
Arama bolumu değilmiş , ve mağazadan indirdiğimiz uygulamalar bildirim çubugunda gorunuyor güzelToptan yeni sızıntılar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet, zaten Twitter'da paylaşılan bi resimde de ortaya çıkmıştıTile boyutunda 1x2 mi var, o sol tarafta var iki tane mesela
evet, zaten Twitter'da paylaşılan bi resimde de ortaya çıkmıştı
evet 2x4 diye geçiyo, arkadaş 1x2 demiş. yoksa 1x2 de mi var? o.O2x4 değil mi o
evet 2x4 diye geçiyo, arkadaş 1x2 demiş. yoksa 1x2 de mi var? o.O
Sanırım her ay parça parça düzeltme ve yenilikler gelecek- Telefonu kapatmadan önce ayarladığınız en son etkinlik size bildirilecek.
- Yeni dikey uzun kutucuk.
- Yenilenmiş arama ekranı.
- Evrensel Xbox Video uygulaması.
- İndirilebilir çevrimdışı harita seçeneğiyle evrensel harita uygulaması.
- Yenilenmiş dosya yöneticisi.
- Yeni geribildirim uygulaması ve evrensel alarm uygulaması.
- Yeni klavye ayarları kısayolu.
- Tümleşik yeni ses kayıt uygulaması. Kaydedilen sesi yolu e-posta veya OneDrive paylaşabilme (Arama kaydı kaydedilmiyor)
- USB OTG şu anlık yok.
- Yeniden tasarlanmış ayarlar.
Evet Windows 10 (PC) gibi. Daha üstteki simgeler bile elden geçmemişSanırım her ay parça parça düzeltme ve yenilikler gelecek
başlatmasınlar her ayına versinler artıkSanırım her ay parça parça düzeltme ve yenilikler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?