kaygisiz43 Üye Mr.H' Alıntı: Konuş nawzil konuş, susma Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Allah'ım inşallah
Mr.H' Alıntı: Konuş nawzil konuş, susma Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Allah'ım inşallah
hakimnokta Üye Mr.H' Alıntı: Konuş nawzil konuş, susma Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu nawzil de ne demek istemiş anlamadım yani
Mr.H' Alıntı: Konuş nawzil konuş, susma Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu nawzil de ne demek istemiş anlamadım yani
Esendağlı Üye kaygisiz43' Alıntı: Allah'ım inşallah Genişletmek için tıkla ... Birisi ne demek istediğini açıklasa da bizde amin desek
kaygisiz43' Alıntı: Allah'ım inşallah Genişletmek için tıkla ... Birisi ne demek istediğini açıklasa da bizde amin desek
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi hakimnokta' Alıntı: Bu nawzil de ne demek istemiş anlamadım yani Genişletmek için tıkla ... Esendağlı' Alıntı: Birisi ne demek istediğini açıklasa da bizde amin desek Genişletmek için tıkla ... Bu ay mı, bu hafta mı, yarın mı, bugün mü? Telefonlar için Windows 10 Teknik Önizleme sürümü yakında geliyor. Windows İnsiderlar hazır olun!
hakimnokta' Alıntı: Bu nawzil de ne demek istemiş anlamadım yani Genişletmek için tıkla ... Esendağlı' Alıntı: Birisi ne demek istediğini açıklasa da bizde amin desek Genişletmek için tıkla ... Bu ay mı, bu hafta mı, yarın mı, bugün mü? Telefonlar için Windows 10 Teknik Önizleme sürümü yakında geliyor. Windows İnsiderlar hazır olun!
hakimnokta Üye Esendağlı' Alıntı: Birisi ne demek istediğini açıklasa da bizde amin desek Genişletmek için tıkla ... Bu ay yada bu hafta yada yarın yada bugün demiş ingilizcem kötü ama anlayamadığım bu her an gelebilir zannımca
Esendağlı' Alıntı: Birisi ne demek istediğini açıklasa da bizde amin desek Genişletmek için tıkla ... Bu ay yada bu hafta yada yarın yada bugün demiş ingilizcem kötü ama anlayamadığım bu her an gelebilir zannımca
ogzhnoTr Üye hakimnokta' Alıntı: Bu ay yada bu hafta yada yarın yada bugün demiş ingilizcem kötü ama anlayamadığım bu her an gelebilir zannımca Genişletmek için tıkla ... Aynen bugüne kadar inmiş belki akşam 7 de yayınlanır
hakimnokta' Alıntı: Bu ay yada bu hafta yada yarın yada bugün demiş ingilizcem kötü ama anlayamadığım bu her an gelebilir zannımca Genişletmek için tıkla ... Aynen bugüne kadar inmiş belki akşam 7 de yayınlanır
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: Aynen bugüne kadar inmiş belki akşam 7 de yayınlanır Genişletmek için tıkla ... Amerika saatiyle akşamsa, burada yarın sabah demektir
ogzhnoTr' Alıntı: Aynen bugüne kadar inmiş belki akşam 7 de yayınlanır Genişletmek için tıkla ... Amerika saatiyle akşamsa, burada yarın sabah demektir
ogzhnoTr Üye bulutsuzgece' Alıntı: Amerika saatiyle akşamsa, burada yarın sabah demektir Genişletmek için tıkla ... Amerika saatiyle 9da olarak demiştim ben ama o da olur
bulutsuzgece' Alıntı: Amerika saatiyle akşamsa, burada yarın sabah demektir Genişletmek için tıkla ... Amerika saatiyle 9da olarak demiştim ben ama o da olur
suyunsesi Üye Spartan'ın simgesi ne ola ki, Neyse ben bununla idare ettim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Spartan'ın simgesi ne ola ki, Neyse ben bununla idare ettim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hajkhanx33 Üye Sensation' Alıntı: Birleşik Windows 10 Mağazasına göz atmak isteyenler: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... abi bu tel ve pc mğazasımı oluyor
Sensation' Alıntı: Birleşik Windows 10 Mağazasına göz atmak isteyenler: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... abi bu tel ve pc mğazasımı oluyor
Sensation Emekli Yönetici hajkhanx33' Alıntı: abi bu tel ve pc mğazasımı oluyor Genişletmek için tıkla ... Evet. Yenilenen ortak Mağaza
hajkhanx33' Alıntı: abi bu tel ve pc mğazasımı oluyor Genişletmek için tıkla ... Evet. Yenilenen ortak Mağaza
Sensation Emekli Yönetici Hatırlar mısınız bilmem ama beta sürümleri Türkiyede genelde öğlen dağıtılmıştı.
ArMaGeDdOn_87 Üye windows phone 10 ön izleme sürümünü yüklemek için yapılan işlemler resmimi yoksa illegal mi ? @bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu
windows phone 10 ön izleme sürümünü yüklemek için yapılan işlemler resmimi yoksa illegal mi ? @bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu