Nextman
Emekli Yönetici
Biliyorum yine de teşekkürler ancak 1TB diskin içinde 3 farklı işletim sistemi mevcut Mac OS X - Win 8 - Mint 17Ufak bir tüyo.
DVD'yi UEFI olarak boot eederseniz diski görüyor normal boot esnasında benim SSD diski görmemişti.
Ben çok beğendim ikonlar görünüm ve görsellik tatmin edici.
bende gözükmüyor alla alla
işde denemelik bir yukluyorum ole bende şaşırdım..
Bende sanal diskte kurulu güncelliycem birazdan . Güncelleme boyutu ile ilgili bir bilgin var mı ? Yarın işe gidicem uzun sürecek ise yarın iş dönüşü deneyeyimGenel bir tavsiye de bulunayım sisteminizde farklı bölüm olsa da imkanınız varsa önce sanal deneyim yapın zira uefi ve boot sorunları yaşamayın tam anlamıyla test etmek isteyen arkadaşla farklı bir HDD ile test etmeleri deneyim açısından her zaman için tavsiyemdir.
windows insider programına kayıt yaptırdıysan gelmesi lazım sanırım.bende gözükmüyor alla allaLisanslı 8.1 kullanıyorum ama
bende gözükmüyor alla allaLisanslı 8.1 kullanıyorum ama
Ben partition uçmadan 1.2 GB gibi görmüştüm ama yanıltmayım bende sıfırdan kuruyorum şu an arkadaşımBende sanal diskte kurulu güncelliycem birazdan . Güncelleme boyutu ile ilgili bir bilgin var mı ? Yarın işe gidicem uzun sürecek ise yarın iş dönüşü deneyeyim
Tamam teşekkür ederimBen partition uçmadan 1.2 GB gibi görmüştüm ama yanıltmayım bende sıfırdan kuruyorum şu an arkadaşım
kayıtlıyım zatenwindows insider programına kayıt yaptırdıysan gelmesi lazım sanırım.
keyi sayfada göremedim ben???? Nerede hakikaten yaYüklenen ve %56'daki nedir ? (2.200gb boyutunda)
Bu arada verdiğimiz linkten indirin update'a koymamışlar sanırım.
keyi sayfada göremedim ben???? Nerede hakikaten ya
Windows 10 preview güncelleme ayrıntıları:
•Cortana & Hey Cortana on the desktop
•New Start menu
•New Settings app
•Connect to wireless audio and video
•New Photos and Maps apps
•Windows Store Beta
•Xbox app
•New Languages(Türkçe Dahil 21 yeni dil)
•New Progress bar
•ALT+TAB merger with Task View
•Persian Calendar support
•fu ll-Screen button
•Keyboard light bug fixed
@Nextman
Cortana da sadece Amerikada aktif.
Evet arkadaşlar direk linke yumulun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 için Özellikler (Türkçe olarak) (Pc için he)
- Xbox Uygulaması: Tanıtımda uzunca yer verilen, oyun platformuna yer ayıracak olan Xbox uygulaması Windows 10 teknik önizleme versiyonu için bu güncelleme ile geliyor
- Cortana : Microsoft’un dijital sesli asistanı Cortana daha gelişmiş olarak masaüstüne geliyor. Masaüstünde şimdilik sadece ABD – İngilizce için aktif olduğu belirtiliyor.
- Eylem merkezi: Windows Phone 8.1 ile tanıştığımız eylem merkezi masaüstüne de daha gelişmiş bir şekilde taşınıyor. Ayrıca belirtmemiz gereken nokta, telefonlara Windows 10 geldiğinde bildirimlerin telefon ile senkronize çalışacağı.
- Yeni ortak uygulamalar : Tanıtımda bahsi geçen, yine telefonlar için Windows 10 ile ortak olan uygulamalar bu sürümde PC’ye geliyor. Kişiler, Outlook, Haritalar uygulaması geldi
- Modern 2.0 kullanıcı arayüzü: İkonlar, geçişler, efektler ve menüler değişiyor
- Akıllı önizleme modu : Açık olan uygulamaların akıllı önizlemesini görebilirsiniz
- Süreklilik (Continuum) : Eylül’de tanıtılan, Windows 8 tablet ve hibrit PC kullanıcılarının merakla beklediği, masaüstü ve tableti birleştiren arayüz bu sürüm ile birlikte geliyor.
- Türkçe desteği geldi ! (toplam 25 yeni dil seçeneği)
Dipnot: Arkadaşlar siteye girdiğinizde orada Product key (Ürün anahtarı) kodu var, onu mutlaka bir yere not etmelisiniz. (Pc'ye etmeyin de)
Yüklenebiliyor. Lisansınız gitmiyor ayrıcaWindows 10 henüz çıkmadı bunlar teknik öznizlemeler onun için Windows 8.1 kullanıcıları henüz yükleyemiyor ve Windows 10 seri numarası sitede verilen seri numarasıdır.
Final sürüm çıktığında 7, 8.0, 8.1 kullanıcıları bir yıl boyunca ücretsiz update edebilecek.
Vallaha Microsoft öyle yaptıktan sonra bizde öyle yapıcaz gariForumun Windows işletim sistemi kategorisini de burayla mı birleştirsek
@Nextman @bulutsuzgece @Sensation
Bunu bir görüşelim. Zaten sistemler neredeyse aynı olacak. Buraya da Windows yerine Microsoft adını veririz.Vallaha Microsoft öyle yaptıktan sonra bizde öyle yapıcaz gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?