Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Nextman

Emekli Yönetici
Ufak bir tüyo.
DVD'yi UEFI olarak boot eederseniz diski görüyor normal boot esnasında benim SSD diski görmemişti.
Ben çok beğendim ikonlar görünüm ve görsellik tatmin edici.
Biliyorum yine de teşekkürler ancak 1TB diskin içinde 3 farklı işletim sistemi mevcut Mac OS X - Win 8 - Mint 17 grup bozulmasın diye boş alanı riske etmedim daha fazla disk var nasılsa

Beyler bende şuan kullanmış olduğum orjinal windows 8.1 anahtarı var ve şuan o kurulu. Ben şimdi windows 10 u yüklersem, o anahtarı windows 10 da yazsam orjinal sürümü olur mu? bi sıkıntı çıkar mı nasıl olacak?
Ve şuan oynadığım oyunlar windows 10 da çalışmama gibi bi durum olur mu? Hani bazı uygulamalar windows xp de çalışmayıp windows 7 de çalışıyor ya, windows 8 de çalışıp windows 10 da çalışmayan uygulama olur mu?

Nextman

Emekli Yönetici
Genel bir tavsiye de bulunayım sisteminizde farklı bölüm olsa da imkanınız varsa önce sanal deneyim yapın zira uefi ve boot sorunları yaşamayın tam anlamıyla test etmek isteyen arkadaşla farklı bir HDD ile test etmeleri deneyim açısından her zaman için tavsiyemdir.

Tepkiler: Krnl386

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende sanal diskte kurulu güncelliycem birazdan . Güncelleme boyutu ile ilgili bir bilgin var mı ? Yarın işe gidicem uzun sürecek ise yarın iş dönüşü deneyeyim

Nextman

Emekli Yönetici
Bende sanal diskte kurulu güncelliycem birazdan . Güncelleme boyutu ile ilgili bir bilgin var mı ? Yarın işe gidicem uzun sürecek ise yarın iş dönüşü deneyeyim
Ben partition uçmadan 1.2 GB gibi görmüştüm ama yanıltmayım bende sıfırdan kuruyorum şu an arkadaşım

Tepkiler: ErturkSahin

zbahadir

Üye
Windows 10 henüz çıkmadı bunlar teknik öznizlemeler onun için Windows 8.1 kullanıcıları henüz yükleyemiyor ve Windows 10 seri numarası sitede verilen seri numarasıdır.

Final sürüm çıktığında 7, 8.0, 8.1 kullanıcıları bir yıl boyunca ücretsiz update edebilecek.

Konu Sahibi

Cortana da sadece Amerikada aktif.

Neowin'in haberine göre bu son güncellemede gelen düzeltmeler şunlar:

1. Reliability improvements to prevent some system crashes in explorer.exe
  2. Fixes an issue that could cause a deleted app to be unintentionally reinstalled
  3. Increased power efficiency to extend battery life
  4. Reliability improvements for virtual machine live migrations
  5. Performance improvements for Internet Explorer
  6. Fixes an issue that could cause pending Windows Updates to be incorrectly reported in the update history
  7. Fixes an issue that could cause the Start Menu to be improperly registered and fail to launch
  8. Fixes an issue that could cause random pixelation on the screen when using Remote Desktop Client

Yüklenebiliyor. Lisansınız gitmiyor ayrıca

Tepkiler: zbahadir
Bende indiriyorum bakalım teknik öenizlemeyi

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vallaha Microsoft öyle yaptıktan sonra bizde öyle yapıcaz gari
Bunu bir görüşelim. Zaten sistemler neredeyse aynı olacak. Buraya da Windows yerine Microsoft adını veririz.

Tepkiler: suyunsesi, ogzhnoTr, BLasTeaR ve 1 kişi daha