Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Bilgisayar Manyağı' Alıntı: Yeterla ezdiğiniz tmm susuyorum ama şu yayın nerde bi soleyin Genişletmek için tıkla ... Ne yayını kardeşim anlamadım
Bilgisayar Manyağı' Alıntı: Yeterla ezdiğiniz tmm susuyorum ama şu yayın nerde bi soleyin Genişletmek için tıkla ... Ne yayını kardeşim anlamadım
Rock Ve Roll Üye Sensation' Alıntı: Önizleme sürümü bugün geliyor. Genişletmek için tıkla ... Abi geceye falan kalmaz di mi ?
Sensation' Alıntı: Önizleme sürümü bugün geliyor. Genişletmek için tıkla ... Abi geceye falan kalmaz di mi ?
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Sensation' Alıntı: Önizleme sürümü bugün geliyor. Genişletmek için tıkla ... Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem
Sensation' Alıntı: Önizleme sürümü bugün geliyor. Genişletmek için tıkla ... Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem
Rock Ve Roll Üye ErturkSahin' Alıntı: Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem Genişletmek için tıkla ... Kesin kesin gabriel tweet attı
ErturkSahin' Alıntı: Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem Genişletmek için tıkla ... Kesin kesin gabriel tweet attı
Sensation Emekli Yönetici ErturkSahin' Alıntı: Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem Genişletmek için tıkla ... Kesin bilgi. Beklemede kalın
ErturkSahin' Alıntı: Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem Genişletmek için tıkla ... Kesin bilgi. Beklemede kalın
papakudioflu Emekli Yönetici ErturkSahin' Alıntı: Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem Genişletmek için tıkla ... Bugün Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü günü takipte kalın diyor
ErturkSahin' Alıntı: Kesin mi ona göre tansiyonumu ölçtürücem Genişletmek için tıkla ... Bugün Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü günü takipte kalın diyor
Sensation Emekli Yönetici Rock Ve Roll' Alıntı: Abi geceye falan kalmaz di mi ? Genişletmek için tıkla ... Bize göre kalabilir. Orda henüz erken
Rock Ve Roll' Alıntı: Abi geceye falan kalmaz di mi ? Genişletmek için tıkla ... Bize göre kalabilir. Orda henüz erken
papakudioflu Emekli Yönetici Arkadaş Windows Insiders uygulamasını kontrol etmekten telefonun şarjı bitecek
Rock Ve Roll Üye papakudioflu' Alıntı: Bugün Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü günü takipte kalın diyor Genişletmek için tıkla ... Önce desteklenen cihaz listesi yayınlanmayacak mıydı ? Yoksa ben mi kaçırdım ?
papakudioflu' Alıntı: Bugün Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü günü takipte kalın diyor Genişletmek için tıkla ... Önce desteklenen cihaz listesi yayınlanmayacak mıydı ? Yoksa ben mi kaçırdım ?
braayn Üye şuanda abd saatine göre saat sabahın 10:15 i ve bence öğlenden sonra 16:00 gibi yayınlanır videoda 16:00'dan önce verilir gibime geliyor
şuanda abd saatine göre saat sabahın 10:15 i ve bence öğlenden sonra 16:00 gibi yayınlanır videoda 16:00'dan önce verilir gibime geliyor