Gabriel aul : Windows insider da sürekli yenile yapma zamanı dedi.
Tarih vermeden şu ay gelecek ön izleme diye yapılan duyuruları bana yanlış geliyor.
Next Chapter etkinliğinde 27 Şubat günü güncellemeyi yayınlamayı planlıyoruz dese şuan ne bu bekleme işkencesi olacaktı ne de onlar "Coming Soon" diye diye kullanıcıları geçiştirmek zorunda kalmayacaklardı.
Heyecanlı bir bekleyiş olsun diye mi böyle yapıyorlar bilmiyorum stresli ve gergin bir bekleyiş yarattıkları kesin.
Ben kendimi Pazartesi'ye göre şartladım, çünkü en geç Pazartesi geleceğini biliyorum.
21 Ocak'taki sunumda köşede yazan 16.2 tarihi boşuna değildi.
Güncellemeyi Nokia değil Microsoft yapıyor yalnızeskiden tek telefon olarak bilinene nokia şimdi altı üstü bir önizleme için işkence yaptırıyorşuan nokiaya söven onlarca kişi bulabiliriz
Hımm o zaman bu haftaki bekleyiş boşa çıktı.Onu Gabriel Aul değil Tom Warren söylemişti
Artık Nokia ilgilenmiyor herşey Microsoft'un elindeeskiden tek telefon olarak bilinene nokia şimdi altı üstü bir önizleme için işkence yaptırıyorşuan nokiaya söven onlarca kişi bulabiliriz
Güncellemeyi Nokia değil Microsoft yapıyor yalnız
Güncellemeyi Nokia değil Microsoft yapıyor yalnız
Nokia kimin Microsoftun değil mihatta artık telefonlar nokia lumia 625 falan değil lumia 625 diye satılıyor nokia ismi yavaş yavaş kalkıp yerini Microsoft alıuyor
Nokia kimin Microsoftun değil mihatta artık telefonlar nokia lumia 625 falan değil lumia 625 diye satılıyor nokia ismi yavaş yavaş kalkıp yerini Microsoft alıuyor
la niye 2 tane paylaşıyor bu
nokia yı microsoft olarak görHımm o zaman bu haftaki bekleyiş boşa çıktı.
Artık Nokia ilgilenmiyor herşey Microsoft'un elinde
ne alaka tmm ilk sayfayı okudum diğerlerini okumadım itiraf ediyorumSen olaya çok yanlış giriş yapmışsın.
1. Si Nokia Microsoft'un değilNokia kimin Microsoftun değil mihatta artık telefonlar nokia lumia 625 falan değil lumia 625 diye satılıyor nokia ismi yavaş yavaş kalkıp yerini Microsoft alıuyor
la niye 2 tane paylaşıyor bu
Nokia nın servisler ve cihazlar kısmını Ms satın aldı, yani güzel kardeşim Nokia demek Ms demek değildirnokia yı microsoft olarak gör
ne alaka tmm ilk sayfayı okudum diğerlerini okumadım itiraf ediyorum
1. Si Nokia Microsoft'un değil
2. Si Nokia Microsoft'un olsa ismi Microsoft olacaktı yani güncellemeyi yine Microsoft yapmış olacaktı
3. Su senin yavrun değilim
4. Sü iki kez bastığın için iki kez paylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?