Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Bay H

Üye
Insider program yöneticisi Gabriel'den 6 saattir haber alınamıyor görenler en yakın bilgisayardan bildirsin

dakamon

Üye
Bu akşam verevekler ya onun için son hazırlıkları yapıyorlardır

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Insider program yöneticisi Gabriel'den 6 saattir haber alınamıyor görenler en yakın bilgisayardan bildirsin
Saat 17:40 yani orada saat şu anda 8:40AM ve bu adam sabah 10'da online görünüyordu blogda. Bu durumda oraya göre gece 1'de hala ayaktaydı demektir ki sabahlamış da olabilir.

Tepkiler: Bay H ve suyunsesi

papakudioflu

Emekli Yönetici
O değilde bence ilk olarak yine eski preview uygulamasıyla küçük bir hazırlık güncellemesi verecekler. Ondan sonra Windows Insiders uygulamasıyla Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümünü yayınlarlar gibime geliyor.

Saat 17:40 yani orada saat şu anda 8:40AM ve bu adam sabah 10'da online görünüyordu blogda. Bu durumda oraya göre gece 1'de hala ayaktaydı demektir ki sabahlamış da olabilir.

Çalışsın tabi. Bize WP10 Lazım, onlara da prestij ve para

skynet

Üye
Abi nereye geldi ?
Hocam insider var diye pfd kurulu değil tekrar kuralım mı onu da ?

dakamon

Üye
Bir yere bir şey gelmedi gereksiz heyecanlara kapılmayalım. Bu akşam 7-8 e kadar bi bekleyelim geldi geldi gelmezse daha da bu gün gelmez

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bu sadece bende mi görünüyor anlamadım

Tepkiler: Rainesto
Heyecan yaptım, şöyle bi birinci sayfaya tekrar göz attım da, galiba teknik ön izleme dahi olsa beklediğimizin çok üzerinde, sandığımızdan daha güzel olarak gelecek galiba.

wpfurkan

Üye
11'inde gelecek diye hiç sızıntı olmuş muydu arkadaşlar? Olmadıysa kesin bugün gelir

Son düzenleme:

Bay H

Üye

Uyandı herhalde abi yazmaya başlamış

Sensation

Emekli Yönetici
Güncelleme gelir gelmez tweet atacakmış daha ne olsun Güncelleme kontrol edeceğinize, Gabriel'i takip edin

Tepkiler: Rainesto ve Rock Ve Roll