Ve nihayet G2 ye KitKat güncellemesi geldi

kitkat kullanan biri kulaklık sesini kontrol edebilirmi beyler. Bazıları ses yüksekliği ciddi anlamda azaldı diyor ?

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: Luck Star

smh60

Üye
Hayırlı olsun

nicked

Üye
Şimdiden hayırlı olsun . ayırca pc üzerinden mi yapacaksınız yok sa telefon üzerinden mi ?
Telefon uzerinden.guncellemeyi yaptm.
Cidden degisim gozle gorulur derecede zaten hizliydi.ama dahada hizlandi

Tepkiler: mehsevim

nicked

Üye
Nasıl kardesim anlamadm ama

EUR kullanıyorum daha ben alamadım telefon üzerinden bu arkadas nasıl alıyo anlamıs degilim.Pilot kisiler mi seçti lg naptı

metpa

Üye
yaw arkadaş ne saçma neden bizde yok güncellme???

Guncelleme paralel ithalat cihazlarina geldi , teknosadan alana kesinlikle gelmez , ve orjinal distributor garantili.lg g2 lere , ben kvk dan aldim mesela gelmedi,

zemmer

Üye
Ben de n11 .com dan aldım. LG Garantili olarak,bana damı güncelleme yok yani.

insidee_

Üye
Telefonda pc duiti sectikten sonra sag ust kosede ayarlsr simgesine benzeyen bisey var ona bastginda bilgisayar icin gerekn uygulmalar yuklencek gbi biseyler yazio sonra bekliosun imlec donuo falan bittigindede uyari vermio tel titrio pcdede yeni donanim bulunfu yazio yukluo.pc suiti kndi sitesinden.indirmstm 200 mb falan o kurulurkn telde ona basmstm hic sorun olmadi direk baglandi resmini cekeyim yukliyeyim.

Son düzenleme:
Tepkiler: mehsevim
Suite 4'ü kurdum ben model seçmeden Lg'ye bakılırsa her modelin kendine özgü pc suite'i varmıs indirelim bakalım g2'ninkini bi de öyle deneyelim server da çok yavas 30 kb ile çekiyo