ve iPhone paramparça:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
adam iphone ile tatmin olmaya çalışıyor ama yalnış yolda telefonun kullanım amacı farklıdır :d::ehe

- - - Eklendi - - -

çin malı değildir. Öyle olsa o kadar dayanmazdı ilk darbede paramparça olurdu telefon. Adam zengin olsada böyle bişi yapacağını sanmıyorum. Muhtemelen o telefon bozuktu ve eğlence çıkardı kendine:) Bende bozuk olsa ona neler neler yaparım :)

:naughty::naughty:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
çalıntı mal olabilir. :ehe

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Bu adam bu telefonun çoğu kişinin asgari ücretine denk geldiğini bilmiyor herhalde
ayrıca izlerken içim gitti daha fazla izlemeye dayanamadım :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Adam testereyi fazla izlemiş

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
erdgnblt

erdgnblt

Üye
edison görse inme inerdi çözülünce kendini dünyanın en yüksek binasından salardı

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Adamda bmw var siz ne diyonuz ya :D

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
    Konu Sahibi
farkındaysanız videodaki mekan bir malika yada bi villa bahçesi gibi park deil yani anlayacağınız adam zengin:ehe

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aynen he Bmw yle eziyordu :D Adamın amacı ne onu çözemedim :hmmm Kötü telefon desen diyemezsin bu işkencelere hiçbir telefon dayanmaz iyi desen iyi değil anlayamadım :hmmm

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Aynen he Bmw yle eziyordu :D Adamın amacı ne onu çözemedim :hmmm Kötü telefon desen diyemezsin bu işkencelere hiçbir telefon dayanmaz iyi desen iyi değil anlayamadım :hmmm

Bı ara da s3 damage test vardı ekrana balyozlar bı vuruyorlardi görülme flaşa falan kalmıyordu resmen Pressleniyordu :D

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
orijinal ayfonu naptı adam ya bana ver lan lan bana :naughty:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
helal ona bee :D

MaxipmaN

Üye
dayanamadım kapattım

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
gitti milyarlık telefon :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yurtdisinda iphone 3gs ler bedava veriliyor operator ile . ki bu iphone 3g copte gorunse alinacak telefon degil

TheMadness

TheMadness

Üye
hurda :ehe

15097

15097

Üye
İçim acıdı ama sonuna kadar izledim videoyu :d: :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt