Hayırlı olsun Ali kardeşim... Çok teşekkür ederim Alperen Abicim . Allah razı olsun .. Sevgiler .
DiaBLoS Admin Konu Sahibi ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hayırlı olsun Ali kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Alperen Abicim . Allah razı olsun .. Sevgiler .
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hayırlı olsun Ali kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Alperen Abicim . Allah razı olsun .. Sevgiler .
Tuba.Erva Üye DiaBLoS™;2442016' Alıntı: Sağolasın Melih kardeşim . Teşekkür ediyorum . İyi bak kendine . Genişletmek için tıkla ... dün gitcem dıyodun gıtmedın mı kardes
DiaBLoS™;2442016' Alıntı: Sağolasın Melih kardeşim . Teşekkür ediyorum . İyi bak kendine . Genişletmek için tıkla ... dün gitcem dıyodun gıtmedın mı kardes
DiaBLoS Admin Konu Sahibi İstanbuldayım Tuba , öğlen geldim . Ama evimdeyim şu an. Cuma günü teslim olacağım birliğime . Eyvallah Ulaş kardeşim sağol , varol . İnşallah darısı sana
İstanbuldayım Tuba , öğlen geldim . Ama evimdeyim şu an. Cuma günü teslim olacağım birliğime . Eyvallah Ulaş kardeşim sağol , varol . İnşallah darısı sana
Tuba.Erva Üye DiaBLoS™;2442065' Alıntı: İstanbuldayım Tuba , öğlen geldim . Ama evimdeyim şu an. Cuma günü teslim olacağım birliğime . Genişletmek için tıkla ... hı anladım iyi oldu ozaman dün aniden cıkmak zorunda kaldım..şimdi yolcu etmeden cıktık ayıp oldu demıstım..
DiaBLoS™;2442065' Alıntı: İstanbuldayım Tuba , öğlen geldim . Ama evimdeyim şu an. Cuma günü teslim olacağım birliğime . Genişletmek için tıkla ... hı anladım iyi oldu ozaman dün aniden cıkmak zorunda kaldım..şimdi yolcu etmeden cıktık ayıp oldu demıstım..
Ue-Gazi Emekli Yönetici DiaBLoS™;2442065' Alıntı: Eyvallah Ulaş kardeşim sağol , varol . İnşallah darısı sana Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim...
DiaBLoS™;2442065' Alıntı: Eyvallah Ulaş kardeşim sağol , varol . İnşallah darısı sana Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim...
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: hı anladım iyi oldu ozaman dün aniden cıkmak zorunda kaldım..şimdi yolcu etmeden cıktık ayıp oldu demıstım.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Tubacım teşekkürler güzel düşüncen için .. Sağolasın .
Tuba_erva' Alıntı: hı anladım iyi oldu ozaman dün aniden cıkmak zorunda kaldım..şimdi yolcu etmeden cıktık ayıp oldu demıstım.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Tubacım teşekkürler güzel düşüncen için .. Sağolasın .
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: şimdiden hayırlı teskereler..umarım hayırlısıyla bitirmek nasip olur Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun . Çok sağol . İnşallah Tubacım . İnşallah unutulmayız .
Tuba_erva' Alıntı: şimdiden hayırlı teskereler..umarım hayırlısıyla bitirmek nasip olur Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun . Çok sağol . İnşallah Tubacım . İnşallah unutulmayız .
haltie Üye DiaBLoS' Alıntı: Asker ali nin ilk çarşısından selamlar olsun Genişletmek için tıkla ... Dikkatli ol kardeşim aklımız yüreğimiz sende herzaman özledik
DiaBLoS' Alıntı: Asker ali nin ilk çarşısından selamlar olsun Genişletmek için tıkla ... Dikkatli ol kardeşim aklımız yüreğimiz sende herzaman özledik
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Bende sizleri özledim canlarım .. Allah ın izniyle sağ sağlim birlikte olacağız tekrar . Sevgiyle kalın ..
Bende sizleri özledim canlarım .. Allah ın izniyle sağ sağlim birlikte olacağız tekrar . Sevgiyle kalın ..
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Çok teşekkürler hocam . Allaha şükür iyiyim herşey yolunda .. Vallahi bende sizleri özlüyorum .. Siz nasılsınız ne var ne yok ?
Çok teşekkürler hocam . Allaha şükür iyiyim herşey yolunda .. Vallahi bende sizleri özlüyorum .. Siz nasılsınız ne var ne yok ?