Ve Beklenen oldu.Optimus Black 2.3 LG Mobile Update'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torerrgti

torerrgti

Üye
Arkadaşlar güncellemeyi kurduktan sonra tel daha çok ram harcamaya başladı önceden 170 lerde iken task managere tıkladığımda 240 oluyodu şimdi 130 da iken tıklama sonucu 180 lere çıkıyor. sizdede böylemi acaba ya da bnm telde mi bi sorun var |-)

arkadasında dedigi gibi muzik harita vs kullanmadıgım takdirde hala acık gozukuyo. ve dedğin gbi aynen 180 170 civarında ram kalıyo.. en tutuldugum konulardan biriydi fakat dahada beter oldu :D gulermisin aglarmısın o kadar yolu tepip yuklettim uzuleyimmi sevineyimmi anlamadım.

tavsiye edebilceginiz soyle 250 300 civarında boş ram bırakan bi task killer programı varmı bildiğiniz arkadaşlarrr :D task managere bakınca gozumuz gonlumuz bayram etsin :D artık android assistant bile fayda etmemeye başladı guncellemeden sonraa. :(

ladyatalante

Üye
radyo için ne yapabilirim

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Evet güncelleme ile telefon hızlandı ama bu seferde ram manager bu sefer hızlı doluyor. Muhtemelen bundan sonra hızlı olarak yeni romlar çıkar v20b, v20c gibi çünkü bu halde bazı eksiklikler var...

adem-t

adem-t

Üye
Arkadaşlar bu radyo uygulaması 2.2 de kasıyordu 2.3 e kurdum kasmıyor ama ses yok:)sizdede öyle mi?

adem-t

adem-t

Üye
Bildiğiniz başka radyo uygulaması varmı arkadaşlar internet gerektirmeyen?

sercikan

Üye
şarj da inanılmaz derecede problem var 2.3 lg mobile uptadeye düşmeden önce zeus rom 2.3.4 ü yüklemiştim arkadaşlr gerçekten güzel bir romdu tavsiye ederim şarj problemi yok kesinlikle yok.bunda ne yazıkki var ama bu türkiye için çıkmış bir sürüm olduğundan bir süre türkiye romunu kullnıcam şarjıda sıkıntı etmiycez artık yapacak bişey yok.

ofpistan

ofpistan

Üye
Kapatınca yeniden açılan gereksiz programlara çözüm olur diye tahmin etmiştim. Örneğin müzik dinlemezken bile Müzik açık, Google Haritalar'ı kapatmayı deneyince arka planda hemen açılıyor bunlar da çok RAM harcıyor. Task Manager filan da işe yaramadı artık ICS'te düzelir diye umuyorum.

bende aynı sorundan muzdaripim , ram nasılsa yetiyor ama bataryadan harcıyor. :hmmm

mehmetddemiri

mehmetddemiri

Üye
Bir fark yok belirgin bu lg ye ne soyleyim yani:mad:

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
V20C ile düzelecek gibime geliyor.Ama LG kasma'nın dışında herşey 'i daha da berbat etmiş gibi.Yapmasaymış daha iyi gibi.Şimdi 4.0 tartışması çıkar 1-2 ay'a kalmaz.Ah LG ah iyi telefonsun dedik aldık başımıza ne işler açtın.Şarjın az gidiyor kamera'da video çekerken basık çekiyorsun.Dışın muhteşem işletim'in berbat.Ah LG ah. Bin lira saydık sana bee!

optiq

Üye
yuzde 10da takıldı gıtmıyor bu normalmı acaba?

optiq

Üye

burada takıldı ılerlemıyor bu olayı ayrıntılı anlatacak bır Allahın kulu yokmu şu forumda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt