VKUCUKSAHİN
Üye
Panpamm o bnim yaaSülo Ban açılmış yni gördüm
Kendisi çok çalışkan ve zekidir. Muhabbeti de güzel. Liseli olabilir ama ergen değildirVe Forumda meşhur 'iyi ki varlar' listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerden. Dediğim gibi biricik kardeşimdir
Ha bi de unutmadan; lcd ekranlardan çok hoşlanır
Sevdiğim çok değer verdiğim bir kardeşimdir hatta forumda facebook tan eklediğim nadir insanlardan (dondurmadan önce tabi) Bildiğini söylemekten korkmayan,neşeli,makara seven,bazen hırslı ama genellikle eğlenceli kardeşim benim
benimde var idi
aa face vardı di mi? twitter çıktı çıkalı bıraktım onu ben, dondurduğunu da yeni öğreniyorum dolayısıyla.
suleyman'ın twitter hesabı var, benim de var. Senin var mıgel olsun :
aa face vardı di mi? twitter çıktı çıkalı bıraktım onu ben, dondurduğunu da yeni öğreniyorum dolayısıyla.
Abim , ciğerimBilmukabele
Ooo hacı ni zamandır yoktun
Türe bizim tayfadan matrak bi adamdır. Kendisi anladı o tayfayı
kalk git laa
°Kimya Canavarı° ®Kimyayı çok shefiyom bi de burdan qanqeytalarıma selam yolluyom
kalk git laa
sözelleri fena kıvırıyorumda sayısallar fenaa
Yoh la harbi çok seviyorum kimyayı9'da ben bu kimyayı napçam diyodum 10'da 5 düşürünce sıkıntı filan kalmadı
sözelleri fena kıvırıyorumda sayısallar fenaa
Denemede Mat 1 yanlış
Geo. 4
eyvallah panpa yarın abanıcamSorun olursa cidden resmini cek yolla benim mail e cozersem anlatimini yaparim
Geometri benim geçen sene 5 di ama bu sene öyle olmayacak gibi duruyor
Geo. 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?