Ve beklenen Ann :D Türe Kimdir Nasıl bilirsiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Ve beklenen Ann :D Türe Kimdir Nasıl bilirsiniz ?
Ben söyleyeyim önce Eskiden en sevdiğim arkadaşıma arkadaşımdan öte kardeşimdi ''Kardo'' derdim fakat onu da genç yaşında kaybettim gözümün önünde trafik kazasında Şimdi Süleyman'a kardo diyorum..O da biliyor onu ne kadar sevdiğimi İnanır mısınız her şeyimiz aynı nerede ise Liseye giriş puanlarımız bile aynı 456 ya 456 o derece aynıyız.Ayrıca konuştuğumuz çoğu şeyler de konularda ortak telefonlarımız da aynı 11.sınıftayız ve ikimiz de İTÜ istiyoruz Ya kardom seni seviyorum ha Sürekli ban yese de biz onu böyle seviyoruz site onu böyle seviyor Kardom yerin çok çok ayrı

doctorrr

Üye
panpam o benim yaa boşa laf kalabalığı yapmayayım bendeki yerini biliyor

süleyman 1 numra seviyoruz seni süleyman

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu coşar

doctorrr

Üye
adına komite kurduk yüze yakın konu açtık kendisiyle cep genelde tanıştım matrak adamdır ama biraz atarlıdır tersine gelmeyin la dayanamadım konuştum yine

mobil doktor 2050 nin teknolojisi ayağımıza gelmiş

Ne denir ki o benim has kardeşim

forumun şamar oğlanı sürekli ban yiyen ama bunu haketmeyen birisi

Türe

Üye
Kardoma bak ya Ben de acayim mi diyordum ama kardom benden hizli cikti Hepinize tiskur ediyorum sizde burada olmamin sebeplerisiniz zaten Yönetimin tavri malum

iyi biri ama niye sürekli ban yiyo anlamadım

niye öyle oluyo Suleyman

Çok sevdiğim bi 'kardeşim'dir. Ben de uzatıp laf kalabalığı yapmayayım bari. Malum, yeni bahane trendi

Metin MF

Üye
Banlandıktan sonra kendisi için tam 257 tane konu açılan kişi

Kendisi çok çalışkan ve zekidir. Muhabbeti de güzel. Liseli olabilir ama ergen değildir Ve Forumda meşhur 'iyi ki varlar' listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerden. Dediğim gibi biricik kardeşimdir

Ha bi de unutmadan; lcd ekranlardan çok hoşlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...