Vbag-Vsun-Vboy-PicoDrive Emulator Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

gizmo1905

Üye
öncelikle sağol takıldığım yer n95 te oynayabilirmiyim oyuuınları oynamak için program atmak vs gereklimi

emre_94

emre_94

Üye
Kardeş indirememdim siteden ekleme şansın yok mu dosyaları tek tek

ws_wors

Üye
ya ben çalıştıramadım segaları ne yapmam gerekıyor program görmüyorrr

sari yegen

Üye
çok saol ama nintendo ds emülatorü varmi acaba symbianlarda cvp yazabilirmisin t$krlr payla$im için

storm_46

storm_46

Üye
Sega Mega Drive Oyunları.. bu klasorde ki sega oyunları indirdim fakat telefonum bu oyunları desteklemedi.:allalla:Telimde ki kurulu emulatör [ picodrives603rd_FerreT]. Yardım lütfen...:cry: şimdiden teşekkürler:perde:

habbuj

habbuj

Üye
çok sağol

wallq

wallq

Üye
merhaba nokia 6630 telefonum var bir türlü düzgün vbag bulamadım.sitedeki tüm konuları okdum ama pek birşey anlamadım symbian sitesine kayıt olup sertifika almayı filan denedim beceremedim.mümkünse bana 6630da çalışacak bir vbag bulabilirmisiniz

habbuj

habbuj

Üye
Süper paylaşım

habbuj

habbuj

Üye
kardeş ben fifa 2007 i yükledim oyunu açıp dili seçtikten sonra tel kapanıyo yardım edebilirmisin?

evlattr

evlattr

Üye
bu oyunu n95 te oynayamayan bi ben varım heralde programı kuramıyorum kurulmuyor

Qurabiye2612

Üye
teşekkürler...

benali123

Üye
ellerine sğlık kardeş:DDDD

keskin18

Üye
güzzzzzel olmuş

donex92

donex92

Üye
Kardeş sogolasın yükledim vbag emülatoru ve tekken oyununu ama su uyarıyı aldım yardım edersen sevinirim
please purchase to support us and get latest updates ! We provide lifetime upgrades for vBag
visit our website at
le yaptım )

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş sogolasın yükledim vbag emülatoru ve tekken oyununu ama su uyarıyı aldım yardım edersen sevinirim
please purchase to support us and get latest updates ! We provide lifetime upgrades for vBag
visit our website at
yaptım )

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Güzel paylasın eline sağlık

prens63

Üye
sağol usta eline saglık

sirdarcık

Üye
vsun emilatörde ses yok yardımcı olabilir misiniz?

--------------- Ekleme ---------------

vsun oyunlarını data-others-vsun klasörüne at

VianDroid

VianDroid

Üye
Ferret sence en kalitelisi hangisi oyunlar , grafik fln acısından ??

hotbirdol

Üye
tşk

faruk_sarıtemur

Üye
benim telefonum bu snes oyunlarda ağırlaşıyor ayrıca sesleri açmıyor

Üst Alt